Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo ih nismo vidjeli

2Cellos nakon dugo vremena opet na okupu i to u gostima kod slavnog pjevača: 'Predivan dan'

Foto: Facebook
1/7
17.05.2021.
u 18:36

"Predivan dan s Andreom Bocellijem u predivnoj Toskani. Hvala tebi i tvojoj obitelji na gostoprimstvu", stoji u opisu fotografije na kojoj Stjepan i Luka poziraju sa slavnim tenorom držeći violončela u rukama.

Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos, nekada su punili dvorane diljem svijeta i bili nerazdvojni, a u posljednje vrijeme sve ih se rjeđe može vidjeti zajedno. Stjepan se posvetio solo karijeri, dok se Luka, koji je nedavno po treći puta postao otac, posvetio obitelji. 

Ipak, nakon dužeg vremena dečki su konačno opet zajedno, a prema svemu sudeći pripremaju i novu suradnju s jednom od najpoznatijih tenora današnjice Andreom Bocellijem

"Predivan dan s Andreom Bocellijem u predivnoj Toskani. Hvala tebi i tvojoj obitelji na gostoprimstvu", stoji u opisu fotografije na kojoj Stjepan i Luka poziraju sa slavnim tenorom držeći violončela u rukama. Ispod objave na Lukinom profilu odmah su se zaredali komentari oduševljenih obožavatelja. 

"Troje nadražih glazbenika na okupu", "Predivna slika trojice talentiranih muškaraca, voljeli bismo vas čuti zajedno", "Moja tri idola. Može li bolje od ovoga?", pisali su obožavatelji. 

Foto: Facebook/TS Auris

Dvojac 2Cellos u travnju se ponovno okupio kako bi proslavili 10. obljetnicu početka karijere 2Cellosa, a objavili su i novi spot. 
Prisjetimo, 2CELLOS su uspješnu svjetsku karijeru započeli 2011. objavom obrade “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. Na svom YouTube kanalu imaju 1.3 milijarde pregleda, te više od 5.5 milijuna pretplatnika, milijardu streaminga i gotovo milijun prodanih ulaznica. A koncerte su održavali na najvećim svjetskim pozornicama poput New York City’s Radio City Music Hall, London’s Royal Albert Hall, Sydney Opera House.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Komentara 1

MA
Matowilac
21:53 18.05.2021.

Hvala bogu da vas dugo nismo vidjeli... Steta sto nije potrajalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije