Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA RAZLOG ZAŠTO

Sedam mjeseci nije se oglašavala! Naša glumica javila se na Instagramu nakon dužeg izbivanja

Foto: Screenshot/Instagram
1/8
17.05.2021.
u 15:11

Mlada glumica Tara Thaller jučer se po prvi put nakon sedam mjeseci oglasila na Instagramu.

Nakon što je uspješno zabrinula 15 tisuća pratitelja na Instagramu svojom sedmomjesečnom odsutnošću, glumica Tara Thaller jučer je objavila prvu fotografiju nakon dužeg perioda tišine. Na njoj stoji u joga pozi dok ju okružuje šuma, a u kraćoj objavi pojasnila je zašto je nije bilo na društvenim mrežama.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Pauza od Instagrama mi je koristila, presložila sam prioritete i posvetila se sebi. Pitam se kako bi mi izgledao feed kada bih objavljivala sve životne trenutke, a ne samo one koji su Instagram worthy? - upitala je Tara pratitelje.

Jedna pratiteljica ju je upitala je li se malo "ubucila", na što joj je Thaller odmah odgovorila.

- Uzdravila sam se, iako je meni zanimljivije to da sam naučila novu pozu iz joge - rekla je Tara kojoj je pratitelj komentirao da su ionako najljepše i najdraže slike one koje nisu za Instagram.

- Slažem se, haha. Nije ova baš najbolji primjer toga, ali bit će takvih - obećala je Tara.

Tara je publiku osvojila utjelovljenjem glavne uloge u HBO-ovoj uspješnici "Uspjeh", čime je osvojila svoju prvu nominaciju. Televizijska publika u Hrvatskoj ju poznaje i po ulogama u HRT-ovoj seriji "Čuvar dvorca" i RTL-ovoj "Pogrešan čovjek", ali i po nastupima u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", u kojemu je čak i pobijedila sa svojim parom Dinom Jelusićem.

VIDEO Pogledajte Albinino gostovanje u našem podcastu


 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije