Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Piše Miljenko Jergović: Tisja Kljaković Braić, duh evo ovog trenutka

19.09.2021. u 08:05

Ona je, koliko računam, prva naša istinska zvijezda koja se do malenih i svjetlucavih galaksija hrvatskoga neba uspela preko društvenih mreža, nehotice. Sljedeći kojem se to dogodi bit će hotimice

Komentara 3

Avatar horuk
horuk
10:10 19.09.2021.

Cita li ovoga netko uopce?

RO
romobil
10:05 19.09.2021.

Likovno mucanje...akademijski nauk se ne vidi. Crtež u usporedbi s jednim Reisingerom ili Voljevicom razina dječijeg vrtića.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:47 19.09.2021.

Sjajne karikature iz svakodnevnog života u kojima se može prepoznati svatko od nas. Čestitke g-đi Tisji i preporuka za izložbu u Klovićevim dvorima, koja je u tijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije