Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio u policiji

Skandal trese Srbiju: Udario nogometašicu jer je slavila pobjedu

Srpska nogometašica
Foto: Facebook
23.08.2016.
u 17:31

– Mogu potvrditi da se incident zaista dogodio, a drugo više ništa nije bitno. Bilo je provokacija s njihove strane, ali sada je sve riješeno.

Skandal trese nogometnu javnost u Srbiji nakon što je djelatnik ŽNK Vojvodina Dragan Čapelja udario igračicu protivničkog kluba. Vojvodina je u Novom Sadu igrala protiv Crvene zvezde, a gosti su slavili s 3:1. Na kraju utakmice dogodio se veliki incident koji je bacio sjenu na utakmicu.

ŽFK Zvezda objavio je fotografiju igračice na čijem se licu vidi posljedica napada čelnika Vojvodine, dok se klub iz Novog Sada odmah ogradio od ovog pojedinačnog incidenta, kako su ga nazali.

"Ovo je neljudski čin čovjeka koji je čak imao i oznaku koju nose službene osobe. Udario je uvjerljivo najdiscipliniraniju osobu u ekipi, djevojčicu koja je uzorno dijete, koja je tek napunila 18 godina, odlikašicu i reprezentativku", priopćili su iz Zvezde. Klub tvrdi da djevojka nije napravila ništa nesportski, samo je slavila pobjedu svoje ekipe.

Policija je odmah nakon utakmice uhitila Čapelju i odvela na razgovor, a djelatnik Vojvodine oglasio se u Kuriru.

– Mogu potvrditi da se incident zaista dogodio, a drugo više ništa nije bitno. Bilo je provokacija s njihove strane, ali sada je sve riješeno. Nemam više komentara – kazao je Čapelja.

Komentara 14

Avatar Retardo
Retardo
17:49 23.08.2016.

Fin neki narod.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:00 23.08.2016.

miroljubiv narod nema sta

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:11 23.08.2016.

Srbin pa da napravi takvo nešto? Ovo mora biti neka greška!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije