Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAMKA SPASA?

Real će se žaliti na izbacivanje: Savez nije obavijestio Čeriševa da ne može igrati

Čerišev
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
05.12.2015.
u 08:26

- Nitko mu osobno nije rekao da ne smije igrati. I zbog toga se kazna ne može izvršiti - odlučni su u Real Madridu.

Nogometni klub Real Madrid u petak navečer i službeno je izvijestio da će se žaliti na odluku o izbacivanju iz španjolskog kupa zbog povrede pravila, jer je kako tvrde njegovi čelnici, i sudac prilikom donošenja presude prihvatio njihov argument da napadač Denis Čerišev nije bio osobno obaviješten da ne smije igrati.

- Real Madrid je primio rješenje suca u petak nešto iza 18 sati i nakon što ga je analizirao, uvidio je da se u njemu navodi kako španjolski nogometni savez nije osobno obavijestio igrača Čeriševa da ne smije igrati. Osobna obavijest jedini je način da kazna bude primjenjiva, kao što se to navodi u disciplinskom pravilniku - navodi Real Madrid u e-mailu poslanom Hini.

Upravo je to razlog zbog kojeg će kraljevski klub uložiti žalbu na odluku o izbacivanju iz kupa, navodi se u poruci.

Nitko nije obavijestio napadača Denisa Čeriševa da zbog skupljenih žutih kartona nije imao pravo nastupa na kup utakmici protiv Cadiza igranoj u srijedu, istaknuo je u petak poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Ruski 24-godišnji napadač Čerišev, koji je lani u dresu Villarreala skupio tri žuta kartona u kupu, zabio je u 3. minuti prvi gol za pobjedu Real Madrida od 3:1 u Cadizu u 1/16 finala kupa.

- Nitko mu osobno nije rekao da ne smije igrati. I zbog toga se kazna ne može izvršiti - odlučni su u Real Madridu.

>> Real Madrid izbačen iz Kupa kralja!

Komentara 5

DU
Deleted user
10:05 05.12.2015.

Neka im Brbić i Pavasović slože žalbu. Oni to najbolje rade. Najbolji na svitu su u tim stvarima.

Avatar rashomonn
rashomonn
10:40 05.12.2015.

Kakvo lupetanje.Ne donosi odluku igrač kada će igrati pa da njega obaveštavaju,odluku donosi trener koga je klupska administracija trebala obavestiti ko je pod suspenzijom.

MK
mksdk
09:03 05.12.2015.

Realovci, navijam za vas ali prestanite kmečati i suočite se sa posljedicama svoga nemara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije