Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE EUROPSKE LIGE

Liverpool pao u sudačkoj nadoknadi, Šahtar nije uspio svladati Sevillu

Srna
Foto: Reuters
1/7
28.04.2016.
u 20:36

Žuta podmornica do pobjede je stigla u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je zabio Adrian Lopez na dodavanje Denisa Suareza.

Villarreal je u prvoj utakmici polufinala Europske lige svladao Liverpool s 1:0 i tako upisao prvu pobjedu nad jednom engleskom momčadi nakon 10 utakmica posta.

Žuta podmornica do pobjede je stigla u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je zabio Adrian Lopez na dodavanje Denisa Suareza.

Utakmica je počela odavanjem počasti poginulim navijačima Liverpoola u Hillsboroughu prije 27 godina. Bio je to zanimljiv dvoboj u kojem su obje momčadi imale svoje prilike, a vratnice su se tresle na obje strane. Dejan Lovren bio je u početnom sastavu redsa i odigrao svih 90 minuta.

U Lavovu su Šahtar i branitelj naslova Sevilla odigrali 2:2 u utakmici u kojoj je Sevilla povela, Šahtar preokrenuo, da bi osam minuta prije kraja španjolska momčad ipak izbjegla poraz. 

Poveli su gosti već u 6. minuti kada je Vitolo iz blizine ispod ukrajinskoga vratara pogodio mrežu. Šahtar je uspio preokrenuti već u prvom poluvremenu zahvaljujući svom Brazilcu Marlosu. On je u 23. minuti iskoristio dubinsko proigravanje Rakitskog i izjednačio na 1:1, a u 36. minuti je s lijeve strane naciljao glavu Tarasa Stepankenka koji dovodi Šahtar u vodstvo. U 81. minuti je dosuđen kazneni udarac za Sevillu nakon što je Ferreyra srušio Virola, a Kevin Gameiro je precizan s "bijele točke" za konačnih 2:2.

Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, dok je Eduardo ušao u igru u sudačkoj nadoknadi.

Tko će u finale, znat ćemo idućeg tjedna kada su na rasporedu uzvratne utakmice.

>> Borussia u šoku: Još jedna zvijezda odlazi u Bayern!

Komentara 3

DP
dp7575
21:18 28.04.2016.

nema goreg komentatora od Baloga...

DU
Deleted user
04:15 29.04.2016.

>dok je Eduardo ušao u igru u sudačkoj nadoknadi. Ocito to mu je zadnja sezona ali ajde decko je nesto pokazao i da nije bilo ong krvnickog loma noge tko zna sto bi sve postigao.

SM
siki_miki
09:44 29.04.2016.

kad krenu s tim idiotskim nadimcima klubovima, zuta podmornica, lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije