Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Maksimiru

Braća Mamić posvađala se oko Vukojevića, Zoran napustio klupu Dinama!

Braća Mamić, Zoran i Zdravko
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.05.2015.
u 21:00

Braća Mamić 'zakačila' se oko Vukojevića i njegova ulaska u igru

Dinamo je danas pobijedio Rijeku sa 4:0 i oborio rekord jer je postao prva momčad koja je cijelo prvenstvo odigrala bez poraza, ali taj susret obilježio je i incident pred kraj susreta. Naime, Zoran Mamić pripremao je treću izmjenu, želio je uvesti trećeg vratara Tomislava Mikulića, što se nije svidjelo Ognjenu Vukojeviću. On odlazi u bečku Austriju i želio se oprostiti od publike, koja je tada počela skandirati "Ogi, Ogi". No, Zoki nije popuštao, i dalje je bio odlučan u namjeri da uvede Mikulića, ali onda je i njegov brat Zdravko to zatražio od njega, doviknuo mu je to iz lože.

Zoran je u prvi čas to odbio, a situacija je bila vrlo konfuzna jer se Vukojević već skinuo i mahao gledateljima. Trener ga je onda ipak nevoljko uveo u igru, ali i napustio klupu te otišao u svlačionicu, što je razljutilo Zdravka koji mu je još nešto dobacivao iz lože.

Mamić mlađi nije došao ni na dodjelu medalja, a ni na konferenciju...

>>Zdravko došao na konferenciju umjesto Zorana, evo što je rekao o incidentu!

>>Dinamo razbio Rijeku 4:0 i oborio rekord!

Komentara 32

MA
Mars...+
22:14 29.05.2015.

Ovo je bilo zaista nepristojno od Zorana. Ogi je to svakako zasluzio. Stariji brat je ovaj put bio u pravu i Zoran bi se trebao ispricati.

Avatar feudalac
feudalac
21:50 29.05.2015.

....ahahahahaa, daaaa, da, posvađali se braća Mamić, u ponedjeljak će Dinamo preuzeti BBB i na mjesto predsjednika staviti Šimića i Marića a Bišćan je novi trener!? Naravno, Dinamo će završiti u zoni ispadanja a Hajduk će osvojiti dvostruku krunu.

Avatar nula
nula
22:02 29.05.2015.

I bez trenera Dinamo bi bio prvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije