Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio ga po hodnicima

Zdravko došao na konferenciju umjesto Zorana, evo što je rekao o incidentu!

Zoran Mamić
Slavko Midzor/PIXSELL
29.05.2015.
u 22:20

- Za Zorana imam puno razumijevanja, ali i solidarnosti. On je kao nitko do sada u povijesti kluba ugradio cijeloga sebe u 'projekt Dinamo'

Nakon svađe sa Zdravkom Mamićem zbog Ognjena Vukojevića i odlaska s klupe Dinama, Zoran Mamić nije se pojavio ni na dodjeli medalja, ali ni na konferenciji za novinare. Umjesto njega to je učinio izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić. Spomenuti dvojac susreo se nakon utakmice, prema nekim informacijama pričali su desetak minuta...

- Da, ali devet minuta sam ga tražio po hodnicima. Vidjeli smo se, sve si rekli u jednoj rečenici. Pitao sam ga možemo li iz toga izaći još jači, Zoran je rekao da možemo. I to je bilo to, rekao je Zdravko pa dodatno objasnio:

- Nemam pojma što se točno dogodilo. Vidio sam da se nešto događa na terenu, da je i Eduardo došao do Zorana, tražio zamjenu. Mislio sam da je riječ o ozljedi, a on je samo htio da i Mikulić ove sezone dobije koju minutu. Da ga se nagradi za dosadašnji rad, za dobre nastupe u B momčadi. I publika se željela oprostiti s Ogijem, poznatim borcem i nogometnim fanatikom. Bilo je tu puno nesporazuma.

Ocjenio je i Zorano postupak, njegovu odluku da napusti klupu.

- Za Zorana imam puno razumijevanja, ali i solidarnosti. On je kao nitko do sada u povijesti kluba ugradio cijeloga sebe u 'projekt Dinamo', ovo mu je 19. trofej u posljednjih 10 godina. Osvajao ih je kao kapetan momčadi, kao sportski direktor, pa sada kao trener. I to svi skupa ne smijemo zaboraviti. Ponosan sam na njega kao na Dinamovca, ali i brata. On ostaje trener Dinama! U ime obitelji, pokojnoga oca, moje majke, brata Stojka, rodbine i familije, zahvaljujem mu na proteklih 10 godina. I svemu što je dao za Dinamo. On mora nastaviti taj posao i nastavit će ga! Nema tu racionalnog objašnjenja, nema argumenata za taj potez, izgleda da je Svevišnji tako htio. I Zoki ima pravo na slab dan.

Zatim je odlučio okrenuti priču, govoriti o ljepšim stvarima.

- Ajmo se prebaciti na pozitivne stvari, posvetite medijski prostor nogometu, igračima, dvostrukoj kruni. Nemojte tome pridavati značaj, to je naš križ, mi ćemo ga nositi. I Zoran i ja. Ali, danas je pobijedio nogomet. Promovirajmo naše igrače, naše heroje, pa mi smo bez nekoliko igrača danas razbili Rijeku. Pišite danas što želite, bit ćete u pravu, ali Zoran će i dalje biti trener. Iz ovoga ćemo izaći jači!

>>Braća Mamić posvađala se oko Vukojevića, Zoran napustio klupu Dinama!

>>Dinamo razbio Rijeku 4:0 i oborio rekord!

Komentara 29

BU
budagigo
22:41 29.05.2015.

pusti svađe glave na kup. bravo dinamo !

SE
senior
09:20 30.05.2015.

Dinamo postiže u Hrvatskoj ono što niti jedan naš klub do sada nije postigao. Deset /10/ godina za redom je prvak,u ovom prvenstvu drugog na tablici ostavlja na 13 bodova razlike a trećem Hajduku bježi samo skromnih 38 bodova. Unatočč tome i dalje sa pljuje po Dinamu i to od onih koji tvrde da su navijači Dinama. Ti bi vjerojatno to isto činili i da Dinamo postane prvak europe. Zadne dvije tekme ti "veliki" dinamovci nisu se udostojili doći na stadio i to na utakmice protiv Hajduka i Rijeke. Nisu nam ni malo falili, baš smo mi "loši navijači i mamićevci" uživali u pobjedama najdražeg nam kluba sa po 4:0. Nemojte ni dalje dolaziti, baš nam ni malo ne falite. Umjesto vraše vulgarnog vokabulara uživali smo u igrama Dinama.

DU
Deleted user
22:55 29.05.2015.

Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije