Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuća snimka

Modrić i Kovačić 'osvojili' su Zidanea, no može li jedan igrač narušiti idilu?

Mateo Kovačić, Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2016.
u 15:40

– Ima samo 21 godinu, a brzo se prilagođava Realu. Zidane želi dozirati Jamesove nastupe pa je Kovačić idealna zamjena

Luka Modrić bez sumnje je jedna od glavnih uzdanica trenera Zinedinea Zidanea koji je nedavno preuzeo momčad Real Madrida nakon otkaza Rafaelu Benitezu. Francuz je brzo pronašao pravu kemiju u kraljevskoj momčadi pa je pod njegovim vodstvom ubilježila šest pobjeda uz jedan neodlučen ishod.

Igrači su pronašli zajednički jezik sa Zidaneom što je naglasio i Modrić.

– Sa Zidaneom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči – rekao je hrvatski veznjak čija je igra u posljednjem susretu s Romom oduševila i talijanske novinare. Španjolci mu ionako svakodnevno ispisuju hvalospjeve.

A prema pisanju španjolskog AS-a i Mateo Kovačić zadobio je povjerenje trenera Reala.

– Kovačić se ne buni što je u sjeni, a postao je važan dio momčadi. Brojke to pokazuju: u prve četiri Zizouove utakmice igrao je samo 25 minuta, što zbog crvenog kartona u zadnjoj Benitezovoj utakmici, što zbog trenerove procjene. No, potom se sve promijenilo. Igrao je u tri posljednje utakmice, a novu nagradu trebao bi dobiti u nedjelju kad bi protiv Malage trebao biti u početnom sastavu – piše AS i dodaje:

– Ima samo 21 godinu, a brzo se prilagođava Realu. Iznenadio je i dobrim poznavanjem španjolskog jezika. Zidane želi dozirati Jamesove nastupe pa je Hrvat idealna zamjena.

Kovačićevu ovosezonsku statistiku možete pročitati na portalu Goal.com.

U Zidaneovoj momčadi vlada idila, no pojavila se snimka koja je bacila sumnju da bi harmonija mogla biti narušena. Naime, nakon utakmice s Romom Zidane je srdačno čestitao igračima na pobjedi te se grlio sa svakim tko je prošao pored njega. Između ostalih i s Modrićem. No, kad je naišao Toni Kroos, rukovali su se te je Nijemac brzo produžio u svlačionicu neveselog izraza lica. Francuz se potom samo počešao po glavi odajući nelagodu.   

 

Je li to znak da u Realovoj momčadi ima i nezadovoljnih igrača teško je kazati s velikom sigurnošću. Posebice kad je riječ o Kroosu koji igra redovito i jako zapaženo. Trkačkim sposobnostima i povezivanjem igre postao je jedan od glavnih 'motora' Realova sastava. A i sam je nedavno izjavio da su očita poboljšanja u nastupima kraljevskog kluba od dolaska Zidanea.

No, posljednjih dana mediji itekako bruje o velikom interesu Chelseaja i Manchester Cityja za njemačkog reprezentativca. Navodno ga je Joseph Guardiola predodredio kao prvu prinovu Građana kad preuzme menadžersku poziciju. Je li i sam Kroos dao 'zeleno svijetlo' Bayernovu treneru na odlasku saznat ćemo ubrzo.

>>Modrić objavio fotografiju s legendarnim Tottijem

>>'Ne mogu vjerovati da je Inter pustio Kovačića, to je igračina za deset godina!'

Komentara 14

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:21 19.02.2016.

Samo rijetki mogu zaigrat i biti važan kotačić najboljeg ili najbogatijeg kluba na svijetu!

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
16:25 19.02.2016.

EUJanez ...hihihihihihi..vi Slovenci bili biste sretni da imate barem nekog Janeza iz bosne ili Srbije u Realu pa makar samo da igračima Reala naWC-u briše guzice!Hihihihihihihihihihihih...Slovenci i sport .....jako smiješna priča!!!Hihihihihihihih

DU
Deleted user
16:22 19.02.2016.

Cernat -Tičinović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije