Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s Ronaldom

Mario Mandžukić potvrdio Guardioline riječi!

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 14:19

U La Ligi je dao 12 pogodaka i sedmi je na listi strijelaca u prvenstvu, a od tih 12 četiri je postigao glavom!

"Ima nevjerojatnu sposobnost igranja glavom u kaznenom prostoru i po tome je najbolji napadač na svijetu", rekao je prije godinu i pol dana Pep Guardiola o Mariju Mandžukiću dok je još igrao u Bayernu.

I nije pogriješio. Velika je to snaga i vrlina hrvatskog reprezentativca, piše Goal.com. Ove sezone je došao u Atletico Madrid i sjajno se prilagodio, u svim natjecanjima je zabio 20 golova u 33 utakmice i prvi je strijelac kluba. Iako u čak tri od sedam utakmica Lige prvaka nije ni imao udarac na gol!

U La Ligi je dao 12 pogodaka i sedmi je na listi strijelaca u prvenstvu, a od tih 12 četiri je postigao glavom! Ispred njega je samo Cristiano Ronaldo koji je glavom zabio samo jedan gol više.

Cijeli tekst i Mandžinu statistiku pročitajte OVDJE!

>>Evo što je Guardiola poručio bivšim igračima koji su ga popljuvali!

Komentara 7

GA
galaxsor
15:14 01.03.2015.

Bog na nebu, Mandžo na zemlji

SK
stjepan.kulfa
16:38 01.03.2015.

Čemu stalno neke usporedbe i nanova dokazivanja,zna se koliko mađo može,a još je za nas najbitnije koliko želi i koliko de daje

Avatar kvaternik
kvaternik
20:25 01.03.2015.

igračina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije