Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKA LIGA

Mislav Oršić potezom poput Ronaldinhova oduševio navijače

Mislav Oršić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
04.10.2014.
u 18:06

Slovenske medije Oršić je podsjetio i na Dennisa Bergkampa koji je prije nekoliko godina sličan pogodak u dresu Arsenala postigao protiv Newcastlea.

Mislav Oršić sjajno se našao u Celju. Bivši ofenzivni veznjak Intera koji je jednu sezonu bio Speziji, a potom došao u Rijeku, trenutačno je na posudbi u slovenskom prvoligašu.

U zadnjem kolu Celje je slavilo protiv Domžala 2:0, a Mislav Oršić postigao je prekrasan pogodak. Oršić je okrenut leđima, vanjskim dijelom kopačke prebacio protivničkog igrača, a potom sjajnim udarcem s ruba šesnaesterca pogodio nebranjeni dio mreže.

Slovenske medije Oršić je podsjetio na Dennisa Bergkampa koji je prije nekoliko godina sličan pogodak u dresu Arsenala postigao protiv Newcastlea, a dribling su usporedili s Ronaldinhovim u najboljim danima u Barceloni.

>> Hit na internetu: Hrvat 'prodao' fintu kao Cristiano Ronaldo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije