Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Dudu: Nikin stožer ponašao se poput strogih teta u vrtiću!

Eduardo da Silva
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
17.07.2014.
u 00:01

– Otkad sam u reprezentaciji, ozračje nije bilo nikad lošije, stožer se prema nama ponašao poput strogih teta u vrtiću, kazao je između ostalog Dudu dodavši kako se srami hrvatskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

U četvrtak i petak Večernji list donosi osobnu priču najboljeg hrvatskog strijelca ove generacije Eduarda da Silve. Dudu je u emotivnom razgovoru za Večernjak podijelio nikad ispričane tajne iz hrvatske svlačionice, govorio o odnosu sa Zdravkom Mamićem te zašto je odlučio više ne igrati za hrvatsku reprezentaciju.

Otvorenim pismom HNS-u i javnosti, hrvatski Brazilac Eduardo da Silva (31), oprostio se od reprezentacije Hrvatske, za koju je odigrao 64 utakmice i zabio 29 golova, drugi je najbolji strijelac iza Davora Šukera. U ekskluzivnom razgovoru za Večernji list, Eduardo je ispričao o razlozima koji su ga naveli na tu odluku, posebno se osvrnuvši na aktualnog izbornika Niku Kovača i njegov stožer.

Otkad sam u reprezentaciji, ozračje nije bilo nikad lošije, stožer se prema nama ponašao poput strogih teta u vrtiću  kazao je, između ostalog, Dudu dodavši kako se srami hrvatskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Bio je to veliki neuspjeh. Uoči prvenstva čak mi je i veliki Arsene Wenger rekao da naša reprezentacija, s ovim igračima, mora igrati barem u polufinalima velikih natjecanja. Jako me pogodilo i kad me izbornik Niko Kovač pozvao i rekao da unosim negativno ozračje, mislim da to nisam zaslužio  ispričao je Da Silva.

Dotaknuo se Dudu i bivših izbornika naglasivši kako je Slaven Bilić "svemirac" za sve izbornike i trenere s kojima je radio dodavši i kako je Bilićev nasljednik Igor Štimac zaslužio voditi reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

Eduardo će karijeru nastaviti u brazilskom Flamengu, čime mu se, kaže, ostvario dječački san. Nastup svoje prve domovine Brazila na Mundijalu prokomentirao je riječima:

Brazil je igrao s previše emocija, zato je i "pukao".

>> Iz poštovanja prema Eduardu neću govoriti o tome zašto ga nisam uvodio u igru

Komentara 258

SP
Spezispezi
10:49 16.07.2014.

repka pod Štimcem ni jadni Lihtenstein nije mogla pobijediti, pa bi se dobro provela na svjetskom prvenstvu, samo ne znam kako bi došla do Brazila da je Štimac ostao ?!!!

ĆA
ćaćaća
11:03 16.07.2014.

ne vjerujem da je dudu ovako loš dečko ali mislim da su ga njegova ženica i kum vukojevića navukli na tanak led..do sad mi je stavrno bio drag i uvijek sam bio na njegovoj strani..

KB
kbr
10:21 16.07.2014.

je stroge tete a vi se kupate goli, lažeš Dudu, lažeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije