Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:2

Rijeka golom Radoševića u posljednjim sekundama stigla do remija s Dinamom

Rijeka - Dinamo
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/17
04.04.2015.
u 18:50

Rijeka i Dinamo na Kantridi su odigrali 2:2 u derbiju 27. kola.

Rijeka i Dinamo su u derbiju 27. kolu MAXtv Prve lige su 2:2. Modri su na Katridu stigli s ogromnih 14 bodova prednosti ispred prvog pratitelja pa je ova utakmica bila tek uvertira u dvoboj ovih momčadi u polufinalu Kupa. Derbi je odigran u odličnoj atmosferi, a na kraju je to bio vrlo uzbudljiv susret.

Dinamo je bolje otvorio utakmicu. Henriquez i Fernandes su imali dobre prilike, no Rijeka je povela u 29. minuti. Leovac je nakon kombinacije sa Sharbinijem ubacio s lijeve strane, Eduardo i Taravel nisu se najbolje snašli, a loptu je s pola metra u mrežu ugurao Balaj za erupciju oduševljenja na tribinama.

Dinamo je izjednačio nakon samo dvije minute igre u nastavku. Fernandes je proigrao Pjacu koji je izbjegao zaleđe i matirao Vargića za 1:1. Važan trenutak utakmice dogodio se u 52. minuti. Jugović je pao nakon kontakta s Eduardom, no sudac Strahonja je procijenio da nije bilo prekršaja na što su Riječani burno protestirali.

Modri su u nastavku bili bolji i nagrada je stigla u 82. minuti. Sigali se najbolje snašao u gužvi nakon ubačaja Machada te pogodio za preokret Dinama. I kada se činilo da će to biti još jedna pobjeda modre momčadi, ukazao se Josip Radošević. Veznjak Rijeke je doslovno u posljednjim sekundama utakmice snažno zakucao loptu s više od 25 metara udaljenosti i završilo je 2:2.

Dinamo je tako nakon 27 utakmica u ligi još uvijek bez poraza, uz 20 pobjeda i sedam remija, dok Rijeka i dalje zaostaje 14 bodova. Novi susret ovih momčadi je već u srijedu na Maksimiru kada je na rasporedu prva polufinalna utakmica Kupa.

>> Dudu su obožavali gdje god da je igrao

Komentara 33

CA
++canajisraM
18:04 04.04.2015.

Nevjerovatno ! Pjaca zabije gol a oni bez mozga skandiraju "Mamicu Cigane".

DU
Deleted user
18:39 04.04.2015.

bbb imaju namjeru napravit iz Dinama, kao i torcida od Hajduka!!!

CA
++canajisraM
17:51 04.04.2015.

bbb se ponovo brinu o Mamicu umjesto da navijaju za plave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije