Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Bez Modrića ne ide, Fiorentina pobijedila Real u Varšavi

Fiorentina
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.08.2014.
u 23:05

Bilo je 2:1, za Real je zabio Ronaldo, a za Fiorentinu Gomez i Alonso.

Fiorentina je u prijateljskoj utakmici u Varšavi pobijedila madridski Real sa 2:1 unatoč činjenici da su gubili već nakon tri odigrane minute susreta.

Naravno, strijelac je bio Cristiano Ronaldo. Nažalost po njega, ostatak momčadi nije ga pratio, a možda je tomu razlog i činjenica da nije bilo "pogona" - našeg Luke Modrića. Trener Carlo Ancelotti odlučio ga je odmoriti i nije ga vodio u Poljsku.

Iskoristila je to Fiorentina pa je preko Marija Gomeza u 26. minuti izjednačila, da bi u 69. Marcos Alonso prekrasnim pogotkom ostavio sve bez daha. Keylor Navas, koji je ovu utakmicu shvatio kao dokazivanje, nije mogao zaustaviti taj udarac.

>> Ancelotti ne vodi Modrića na prijateljski susret s Fiorentinom

Komentara 2

DU
Deleted user
09:21 17.08.2014.

naslov clanka je zaista impresivan,hocu reci da ni je smjesan,bijo bih zalostan......

SL
slovenc007
10:37 17.08.2014.

Nisu mogli dat još jedan zgoditak ha ha ha, zgoditak cel svet se vam smeje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije