Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva sezona

U modi je neka nova dužina hlača

Bermude
Foto: H&M, Isa Arfen
1/3
20.01.2015.
u 12:58

Bermude su proljetni ‘must have’

Sudeći po ponudi brojnih dizajnerskih brandova koje u stopu prate i oni high street, ovog proljeća nosimo neku novu dužinu hlača.

Zaboravite na klasične poslovne hlače koje se peglaju na crtu i idu u lagani mrkva kroj - proljeće 2015. godine će proći u znaku bermuda širokih ili zvonastih nogavica, piše Fashion.hr

Modne kuće Gucci, Thakoon, Tibi, Elizabeth&James, Roksanda Ilincic, ali i high street brandovi H&M, River Island i Topshop u svojim prvim proljetnim lookbookovima već su nam dali do znanja da nas očekuje jedna nadasve zanimljiva modna sezona u kojoj će neobični kroj elegantnih hlača biti u prvom planu.

Namijenjene prvenstveno svečanim i formalnim prigodama, bermude ili kako se službeno zovu ‘culottes’ najbolje izgledaju u kombinacijama s jednostavnim pamučnim majicama, dolčevitama i klasičnim košuljama, no i više smo nego uvjereni da će ih brojne fashionistice eklektičnog stila nositi i uz jarke boje, neobične uzorke i sportske tenisice.

Hoćete li prihvatiti ovaj novi modni novitet?

Paper London, Topshop

Foto: H&M, Isa Arfen

River Island, Roksanda Ilincic

Foto: H&M, Isa Arfen

Još ovakvih modela potražite na portalu Fashion.hr

>>Splićanke i Splićani modno su osviješteni. Pogledajte kako izlaze na ulicu

Komentara 1

MC
Meggie_cleary
01:13 21.01.2015.

necu sigurno!Dobro izgledaju samo na vjesalici,inace vizualno skracuju noge i cine figuru nezgrapnom.Pačja moda:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije