Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viralna objava

Žena svojim priznanjem šokirala mnoge: Nije znala što je kuhalo za vodu ni kako se koristi

Twitter
08.12.2020.
u 13:30

Koristimo ga za pravljenje čaja, kave, zagrijavanj vode za kuhanje... No, Amerikancima nije toliko u upotrebi.

Kuhalo za vodu koristi se gotovo svakodnevno u našim kućanstvima, toliko da ponekad ne možemo zamisliti život bez njega. Međutim, jedna žena objavila je da do sada nije znala što je kuhalo za vodu te pokrenula lavinu istih priznanja, kako prenosi Daily Mail.

Jedna djevojka iz Amerike na svom Twitter profilu otkrila je: - Napokon sam otkrila električno kuhalo za vodu i ova stvar stvarno zagrije vodu u samo dvije minute. Danas sam tri puta pila čaj. - 

Izložba vintage radio aparata oduševila posjetitelje:

1/9

Njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su priznali da su također tek nedavno saznali za ovaj kućanski aparat. 

- Ovaj aparat je dar božji. Kupila sam ga prije godinu dana. I još se sam gasi kada se voda zagrije pa se nikada ne opečem - napisala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik davao savjete i trikove kako se kuhalo sve može koristiti: - Jedan savjet, koristite kuhalo za zagrijavanje vode za kuhanje. Na primjer, ako radite tjesteninu, vodu zagrijte u kuhalu i onda je prelijte u posudu da ne morate čekati. -

Ovaj niz objava brzo je postao viralan na društvenim mrežama, gdje su se mnogi našalili na njihov račun. - Amerikanci su napokon otkrili kuhala za vodu - napisao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao: - Prvo kuhala, a onda normalno zdravstvo? -

Međutim, neki su objasnili zašto kuhala za vodu nisu popularna u Americi. Stvar je u tome da Amerikanci više konzumiraju kavu, nego čaj, pa imaju aparate za kavu, a kuhalo za vodu ni ne koriste.

Zanima vas kako perilica izgleda iznutra dok pere posuđe?

Ključne riječi

Komentara 3

LA
lajh1985
14:47 08.12.2020.

Ja isto ne bi znao sto je to da kad dodjem k mami u posjetu i vidim da ga ona ima doma

MO
montello
18:09 08.12.2020.

ma oni pojma nemaju ništa nevjerovatno da ovo netko ne zna u 21 stoljeću ajaj

DU
Deleted user
14:46 08.12.2020.

Bilo u daily mailu ima tri dana, ja vec zaboravio da sam procito inace hrvati su kao znali kako se "ketlle" koristi. Niko ga nikad u kuci niti imo niti koristio, nu u SFRJ niti danas. Naj vjerojatnija vecina ih i dan danas nije cula dok sad odje nijesu procitali dezurnog copypastera iz vecernjeg lista. I onda bi ovaj "clanak" trebo biti kao da se sad pametni hrvati rugaju glupim amerikancima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije