Naslovnica Lifestyle Hrvatska liječi

Zbog dentalnog turizma osnovali i putničku agenciju

Suvremena ordinacija odredište je brojnih pacijenata iz Skandinavije i Britanije koji po blistav osmijeh dolaze u Split.
01. kolovoza 2019. u 15:27 0 komentara 213 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Travel2smile ekskluzivna je putnička agencija iSmile poliklinike stvorena da bi stranim pacijentima ponudila i za njih organizirala kompletno iskustvo dentalnog turizma. Organiziraju sve – od putnih karata do smještaja i ekskurzija tijekom trajanja terapije.

Glavni partner iSmile Aesthetic Dentistry and Orthodontics jedna je od najvećih i najkompetentnijih klinika u Hrvatskoj s cijenama koje su među najboljima u Europi. Travel2smile nudi svoje usluge svakom pacijentu koji je voljan doći u iSmile. Glavna ciljana skupina su im skandinavske zemlje i Velika Britanija jer su, iskustvo govori, dentalne usluge u tim zemljama mnogo niže kvalitete nego u nas, a cijene su ponekad gotovo i tri puta više od onih u iSmileu, koji u Splitu posluje nešto dulje od pet godina. Nalazi se u centru Joker, dok je Travel2smile novi koncept kojemu je cilj promocija na europskom tržištu visokokvalitetnih usluga poliklinike otvorene u prosincu 2014. kada je bila i prva poliklinika u južnoj Hrvatskoj koja u jednom prostoru osigurava širok raspon dentalnih usluga, s 3D rendgenom i specijalistima koji vode svaki odjel. U sklopu se nalazi i dječja ordinacija gdje su najmlađim pacijentima u čekaonicama na raspolaganju Playstation s četiri konzole kao i nekoliko iPadova. Upravo taj koncept opuštene atmosfere u kojemu će se pacijenti osjećati ugodno i relaksirano dok se stručno osoblje brine o njihovu dentalnom zdravlju, funkcionalnosti i estetici u skladu s najnovijim svjetskim dostignućima temelj je poslovne politike Poliklinike iSmile.

iSmile | Autor : Facebook Foto: Facebook

Poliklinika je u međuvremenu proširena, a poznata arhitektica Katja Dešković, u suradnji s vlasnicom Vedranom Vučetić, osmislila je funkcionalan prostor koji odiše dobrodošlicom, dok je dizajner Juraj Zigman dovršio projekt uređenja interijera. U opremanju su odabrane vrhunske dentalne jedinice i instrumenti Kavo GMBH. Imaju dentalne stolce opremljene posebnim sistemima laserskih kamera. Rade bez rendgenskih zraka pa se mogu koristiti za sve pacijente, uključujući djecu i trudnice. Također, mnogi mališani imaju i potrebu za ortodontskim rješenjima tijekom razvoja, a sve što im je potrebno u iSmileu mogu pronaći na jednom mjestu.

Luksuz za svakoga je dio poslovnog plana kojim se, uz besplatan prvi pregled, nastoji biti u najnižem cjenovnom spektru ove vrste medicinskih usluga na ovim prostorima, čime su stvorili veliku i lojalnu bazu klijenata iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Interdisciplinarni pristup je moderan način tretiranja svakog pacijenta i u iSmileu čine upravo to, budući da je savršen osmijeh splet različitih specijalnosti, od osnovnih popravaka, punjenja, do navlaka i ortodoncije. Hitnu medicinsku uslugu pružaju u bilo koje doba dana ili noći.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.