Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ ŽAO

Zbog bučnih susjeda nije mogla spavati pa im se odlučila osvetiti: 'Možda sam malo pretjerala, ali je upalilo!'

Shutterstock
31.08.2022.
u 14:45

Ona je pokušavala proizvoditi što manje buke nakon 22 sata, no njezine susjede nije bilo briga pa su se derali i puštali glazbu i do 3-4 ujutro

Jedna žena na forumu Reddit ispričala je svoju nezgodnu situaciju sa susjedima u zgradi gdje je živjela prije nekoliko godina. Njezini bučni susjedi nekoliko tjedana su neprestano galamili do ranih jutarnjih sati i držali ju budnom, sve dok im se jednom nije odlučila osvetiti. U početku je, kako tvrdi pokušala biti obzirna i smanjiti buku na minimum, ali je shvatila da njeni susjedi ne misle isto, piše The Sun.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi

1/8

- Živjela sam tamo kao studentica koja je i studirala i radila pa sam često bila stvarno umorna, a prilično rano sam shvatila da su zidovi tanki. Iz tog razloga sam nastojala proizvoditi što manje buke, pogotovo nakon 22 sata. No, moje susjede nije bilo briga za to. Tijekom dana bi mi bilo iritantno čuti ih kako viču i puštaju glazbu, ali mislila sam kako nisu oni krivi za tanke zidove i nabavila sam čepiće za uši da lakše učim. Uskoro sam shvatila da oni s time ne prestaju do 3-4 ujutro - napisala je u objavi.

Bilo je svega: od lupanja vrata, glazbe koja trešti, razgovora koji se čuju do dolje, pa sve do nepotrebno glasnih seksualnih aktivnosti. Mučila se s njima tjednima i kupovala skuplje čepiće za uši, ali što god je napravila nije utišalo buku. Nakon nekoliko tjedana ostavila im je lijepu poruku na vratima u kojoj je objasnila da studira i radi, te da pokušaju smanjiti buku nakon 22 sata, no bilo je uzalud. Čak je i podnijela žalbu zbog buke vlasniku zgrade koja nije urodila plodom.

- Jedne večeri kada sam se vratila s posla iza 23 sata navečer i čula glasnu glazbu, samo sam se rasplakala jer je to bio četvrti dan za redom da sam radila gotovo cijeli dan i nisam bila naspavana. Tada mi je pala na pamet jedna osvetnička ideja. Upalila sam svoju listu od 3000 pjesama na laptopu i postavila ju da svira preko zvučnika na najjaču glasnoću od 6 ujutro, kada sam otišla iz stana, sve do trenutka kada sam se vratila, što je bilo nakon 23 sata - objasnila je.

Kada se te večeri vratila kući, svi su susjedi vidno bili bijesni na nju, te su samo buljili dok je hodala do ulaznih vrata, ali je ipak ostavila glazbu da svira sve do dva ujutro, samo kako bi istaknula svoju poantu do kraja. Tvrdi kako je nakon toga uživala u nekoliko mjeseci mira i tišine nakon 22 sata, a kada god bi susjedi postali previše glasni, lupala bi im u zid i buka bi prestala. Dodala je i kako shvaća da je možda malo pretjerala, ali da je upalilo, pa da bi opet ponovila isto. 

Mnogi korisnici stali su na njezinu stranu, te su pisali kako je napravila baš pravu stvar. 

- Odlična osveta, svaka čast na ideji i hrabrosti - napisao je jedan korisnik.

- Učinila si ono o čemu je sanjala svaka druga osoba koja se ikada našla u takvoj situaciji. Apsolutno legendarno - dodao je drugi. 

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju? 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:53 01.09.2022.

Bravo kad nisi ti neka ni oni ne spavaju...bolje ne zivjet u zgradama kuca je bolji mir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije