Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zaviri u šarenu uskršnju bajku omiljene shopping oaze

STOP SHOP
Foto: Shutterstock
1/4
06.03.2024.
u 13:50

Osim kreativnog kutka za najmlađe, u STOP SHOP-u te očekuju i lov na pisanice, uskršnji zeko i prava obiteljska olimpijada!

Uskrs ove godine dolazi ranije, a proslava blagdana nikada nije bila zabavnija! Osim duhovnog značaja, Uskrs je vrijeme za radosne susrete s obitelji i prijateljima te za uživanje u tradicionalnim običajima i delicijama. Također, Uskrs je i vrijeme koje sa sobom donosi potragu za poklonima kojima ćete razveseliti svoje najmilije, stoga i sam shopping, uz druženje, postaje sve važniji dio ovog blagdana. Ipak, za cijelu obitelj, Uskrs je prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka i zajedničko provođenje kvalitetnog vremena.

STOP SHOP parkovi na 13 lokacija diljem Hrvatske mjesta su na kojima se rađa prava uskršnja čarolija i gdje se pronalazi najbolja proljetna ponuda prehrambenih artikala, odjeće, obuće, proizvoda za djecu, kućne ljubimce te opremanje doma. Ovoga proljeća maloprodajni je lanac pripremio posebne aktivnosti, ali i pogodnosti za sve svoje posjetitelje – od najmlađih do onih nešto starijih. Zašto je STOP SHOP toliko privlačan sve većem broju kupaca, otkrijte u nastavku!

Ovoga proljeća u STOP SHOP-u se stvaraju nove uspomene za cijelu obitelj

Četvrtak je oduvijek dan za STOP SHOP, a ovoga proljeća posebnu radost cijeloj obitelji donijet će upravo „Uskršnji četvrtak“, poseban dan čiji će program razveseliti one najmlađe, ali i njihove roditelje tijekom cijeloga ožujka. Upravo će djeca biti u fokusu ovog predblagdanskog razdoblja kada će STOP SHOP retail parkovi organizirati najraznovrsnije aktivnosti u kojima će djeca moći sudjelovati s obiteljima, a zabava je zagarantirana baš svakome!

Uz tradicionalno bojenje jaja i pripremu ukusnih uskrsnih delicija kod kuće, postoje brojne zabavne aktivnosti koje će ove godine obogatiti blagdansko raspoloženje. Od lova na uskršnja jaja pa sve do kreativnih radionica i igara, ovoga Uskrsa svatko će pronaći ponešto za sebe. Na „Uskršnji četvrtak“ prepustite se radosti zajedničkih trenutaka i uživajte u šarolikim aktivnostima koje će vam donijeti smijeh, veselje i nezaboravne uspomene.

Svi posjetitelji moći će ovjekovječiti sretne trenutke u posebno pripremljenom Uskršnjem photoboothu, ali i fotografirati se s Uskršnjim zekom, koji će posebno atraktivan biti upravo najmlađima. O djeci će brinuti posebno educirani animatori, stoga će roditelji bez brige moći svoje mališane prepustiti zabavi i posvetiti se pripremi blagdanskih poklona i pronalasku potrepština u trgovinama STOP SHOP-a.

Foto: Shutterstock

Lov na uskršnje pisanice tradicija je koja jednako zabavlja i djecu i roditelje
Posjetiteljima će na raspolaganju biti i kreativni kutak u kojem će se održavati kreativne radionice te četiri domišljate igre koje će voditi profesionalni animatori. Za cijelu obitelj posebno će interesantna biti „Uskršnja olimpijada“ koja će na rasporedu biti od 14 do 18 sati, kao i sve popularniji lov na uskršnja jaja – poznatiji i kao egg hunt u kojemu će svoju sreću okušati djeca, ali i njihovi roditelji. Svako jaje sa sobom nosi po jedno iznenađenja, a dobit će ga svaki posjetitelj koji posjeti STOP SHOP i potroši najmanje 20 eura tijekom dana. Za egg hunt je moguće prijaviti se na lokaciji, ali i unaprijed i to putem Instagram i Facebook profila uz slanje osobnih podataka – imena i prezimena, e-mail adrese te broja telefona.

Prigodni program održavat će se četvrtkom kroz cijeli ožujak, a svaki će četvrtak na redu biti druga lokacija. Pridružite se veseloj STOP SHOP ekipi 7. ožujka u Ludbregu te potom 14. ožujka u Gospiću, 21. ožujka u Kaštel Sućurcu i 28. ožujka u Vinkovcima. Uskršnji četvrtak obilježit će i brojne dodatne pogodnosti, stoga preporučujemo baš te dane birati za svoj veliki uskršnji shopping te spajanje ugodnog s korisnim.

STOP SHOP Daruvar slavi prvi rođendan – pridruži se velikom slavlju!

Uz vesele uskršnje aktivnosti na četiri STOP SHOP lokacije, ožujak donosi i rođendansku proslavu – prvu ove godine. Slavljenik je STOP SHOP Daruvar koji će 9. ožujka napuniti jednu godinu. Točno godinu dana od otvorenja veliki prvi rođendan daruvarski će retail park proslaviti sa svojim kupcima i posjetiteljima koje će tom prigodom počastiti s brojnim pogodnostima zakupaca te ukusnim slavljeničkim muffinima. Također, posjetitelji će moći okušati sreću i u zabavnoj igri – puhanju rođendanskih svjećica, a pobjednik natjecanja osvojit će i vrijednu nagradu.

Foto: Shutterstock

Bogata ponuda, pristupačna kupovina i najbolja zabava na jednom mjestu

Proteklih godina upravo su retail parkovi postali omiljeno odredište za zadovoljenje shopping potreba sve većeg broja hrvatskih građana, a pritom se STOP SHOP istaknuo kao jedan od vodećih lanaca retail parkova u Hrvatskoj. Pristupačna kupovina, bogat izbor najraznovrsnijih artikala te odlična prometna povezanost, samo su neke od ključnih značajki ovog novog, sve popularnijeg oblika kupovine. U STOP SHOP retail parkovima možete pronaći sve što vam je potrebno – od odjeće i sportske opreme, do opreme za kućne ljubimce i elektroničkih uređaja. Osim toga, tu su i drogerije, punionice za električna vozila, besplatan Wi-Fi, prostrane zelene površine te igrališta za najmlađe, čime je osigurano da cijela obitelj uživa u posjetu omiljenoj shopping oazi.

Svoju uskršnju kupovinu možete obaviti na 13 lokacija diljem Hrvatske – Osijek, Valpovo, Našice, Kaštel Sućurac, Ludbreg, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec i Đakovo. Neovisno o tome gdje se u Hrvatskoj nalazite, očekuje vas bogat izbor trgovina i jednostavna, pristupačna kupnja. Dođite i otkrijte što sve STOP SHOP nudi već ovoga proljeća!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije