Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Zaljubljen sam u djevojku svog najboljeg prijatelja, trebam li joj to reći?'

Pixabay
25.01.2022.
u 21:48

Smatra da bi ona mogla osjećati isto prema njemu, ali boji se da će to uništiti odnos s njegovim prijateljem

– Osjećam se kao da nešto nije u redu sa mnom jer sam se zaljubio u djevojku svog najboljeg prijatelja. Imam 24 godine i nikad nisam bio u vezi – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Svi njegovi prijatelji su u vezama i izgledaju iskreno sretni. I on želi ono što oni svi imaju, ali još nije pronašao pravu djevojku. No, prije nekoliko tjedana počeo je sanjati djevojku svog najboljeg prijatelja i zamišljati kako bi izgledala njihova veza.

– Razmišljao sam da pošaljem poruku ovoj djevojci i da joj dam do znanja kako se osjećam. Osjećam da postoji mala šansa da bi i ona mogla osjećati isto. Uvijek je jako prijateljski raspoložena i čini se da je zanima što sam radio. Je li ovo luda ideja? – nastavio je.

– Jednom riječju, da. Nemojte riskirati da izgubite prijatelja i učinite stvari neugodnim u vašoj grupi prijatelja. Osim toga, možda previše čitate o njezinoj ljubaznosti. Vjerojatno je prijateljski nastrojena jer zna koliko ste vi i njezin dečko bliski. Najbolji odnosi počinju od prijateljstva, pa se potrudite upoznati neke nove ljude – odgovorila mu je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 2

MZ
martina.zg.31
21:19 28.05.2022.

Trebaš joj reći da si zaljubljen u nju 🙂🙃😉

MO
montello
14:08 26.01.2022.

A jeli ona u tebe zaljubljena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije