Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljeni

Starija je 22 godine od svog dečka: 'Govore nam da je naša veza pogrešna, ali nama je savršena'

TikTok
24.01.2022.
u 15:30

Na društvenim mrežama često dobivaju negativne komentare i poruke koji tvrde kako njihova veza neće uspjeti

Alexander Crowley na društvenim mrežama često mora braniti svoju vezu s velikom razlikom u godinama, jer mnogi tvrde kako njihova veza nikada neće uspjeti. No, kako prenosi Mirror, godinu dana kasnije, još uvijek su zajedno i sretniji nego ikad.

Tvrdi kako mu je partnerica "srodna duša" i da ga nije briga što ona ima 47, iako on ima samo 25 godina. Kad su tek počeli izlaziti, naišli su na veliki broj negativnih komentara, a mnogi su smatrali da je njegova djevojka prestara za njega.

“Unatoč brojnim savjetima, drago mi je što sam odabrao svoj put. Ljudi ne razumiju našu razliku u godinama i tvrde da nam veza neće potrajati. Godinu dana kasnije i još uvijek smo sretni i zaljubljeni”, ispričao je Alexander u videu objavljenom na TikToku.

@alexander.crowley13_ Love will find you when and where you least expect it. #agegap #datingolderwomen #dating #loveknowsnoage #cougartok2021 ♬ original sound - ella💌

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Video je brzo postao viralan, a burna rasprava buknula je u komentarima, gdje su mnogi podržavali sretan par, dok su ih neki potpuno osuđivali.

“Ni ne zna što sve propušta! Trebala bi se osjećati grozno što mu je otela 20-e, samo da bi zadovoljila svoj ego”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Klinac je i vjerojatno nema mamu.”

@alexander.crowley13_ Despite the advice not to…I’m glad I chose my own path #datingolderwomen #cougartok #relationships #agegapcouple ♬ little rockstar - roolo

No, nisu svi korisnici bili negativni, drugi su podržali par i poželjeli im sreću.

“Prekrasan par, jedva čekam imati vezu sa starijom ženom”, napisao je jedan korisnik, dok je jedan komentar glasio: “Ovo je super! Sve dok se volite i podržavate.”

Alfie (80) nakon 20 godina vidio brata i sestru zahvaljujući svom psu ❤🐕

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vk52
17:37 27.01.2022.

Prava je ljubav izmedju starije zene i mladjeg muskarca ili mladje zene i starijeg muskarca,sve ostalo je muka za obadvoje.

MO
montello
16:08 24.01.2022.

Mali takvih veza uspije ako se vole iskreno sretno im.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije