Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna mora jedne djeveruše

Zaboravila haljinu za vjenčanje kod kuće i zamolila za pomoć avioprijevoznika. Evo što se dogodilo...

Foto: Twitter
1/3
07.03.2019.
u 15:39

Složit ćemo se svi, ova djeveruša zaista ima sreće. I odlične prijateljice!

Kako izgleda noćna mora jedne djeveruše? Odlazak na vjenčanje svoje prijateljice u drugu zemlju i pritom zaboraviti haljinu za djeveruše scenarij je koji niti jedna djeveruša ne želi proživjeti.

No, upravo to se dogodilo jednoj djevojci koja je iz SAD-a otputovala u Costa Ricu na vjenčanje svoje prijateljice. Kada je stigla na odredište shvatila je da joj je kod kuće ostala haljina.

Njena prijateljica Taylor zatražila je pomoć putem Twittera. 

"Moja prijateljica ima vjenčanje u subotu u Costa Rici, ali joj je haljina za djeveruše ostala u ovdje u Houstonu. Moćete li joj pomoći da njena haljina bude na sutrašnjem letu 1734? #WorthATry #BestCustomerService"."

 

 

Nadala se, ali nije očekivala da će Southwest Air zaista izići ususret u ovakvoj situaciji, no oni su odgovorili: Dobro, ajmo to srediti!

Bilo je potrebno brzo se organizirati pa je prijateljica od djeveruše pojurila u prijateljičinu kuću, uzela haljinu, ali i jednu dodatnu, spakirala je i odnijela u zračnu luku gdje je paket preuzelo osoblje spomenutog avioprijevoznika.

 

 

Southwest Air na svom je službenom profilu na Twitteru potvrdio da je prijateljica stigla na vrijeme s haljinom, da ju je osoblje preuzelo i da se "spasili haljinu".

Složit ćemo se svi, ova djeveruša zaista ima sreće. I odlične prijateljice!

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije