Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkačeno i unikatno

Za samo 36 tisuća kuna preuredila je cijeli dom i uredila ga baš kako je htjela: Morate vidjeti ovu kreativnost!

prettypocketprojects/Instagram
15.11.2021.
u 14:28

Ova 30-godišnjakinja godinama je ulagala u svoj dom iz snova.

Natasha McBrinn iz Ormskirka u Lancashireu voli jarke boje, šarenilo, neobične uzorke i oblike, a osim u odjevne kombinacije, odlučila je taj stil prenijeti i u svoja četiri zida. 

Ova 30-godišnjakinja godinama je uređivala dom, svakih par mjeseci po jedan zid koji je doživjela, kaže, kao platno. Sve što je napravila, oslikala, obojila, njezina je ideja, a koristila je boje u spreju i ljepljive trake.

"Za spavaću sobu bila je to kombinacija jeftinih boja u spreju i vinila. Palete za krevet bile su besplatne, a tapete i boje koje su u spavaćoj sobi moje kćeri dobili smo na poklon. Preradila sam sve originalne predmete u kupaonici bojom u spreju, a također sam obnovila i ploču kade pomoću ljepljive trake", govori ova otkačena mama i dodaje da je puno stvari kupila na eBayu, putem Facebooka ili u centru za reciklažu. 

Njezina procjena je da je u uređenje doma, zajedno sa suprugom, uložila oko 36 tisuća kuna. "On me apsolutno podržava, dopuštam i da uđem u svoju zonu i stvaram što mi se sviđa."

Kako prenosi Metro, dala je i savjet svima onima koji žele ukrasiti prostor, a imaju mali budžet - koristite se stvarima koje već imate, razmišljajte izvan okvira.

Mačka Teddy ima višak prstića: Rastu joj palci, a šape podsjećaju na ljudske šake!

Nakon jake kiše uočili da im nešto žuto curi po zidovima, iznenadili su se otkrićem

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije