Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Traperice su vam uske? Ne nosite ih krojačici, rastegnite ih sami - uz pomoć pegle

shutterstock
19.07.2021.
u 14:27

Za cijeli posao vam treba otprilike 10 minuta vremena.

Kupili ste nove hlače, ali su vam malo uske u struku? Ne brinite, ne morate ih nositi krojačici da ih suzi, taj posao možete obaviti sami kod kuće.

Ako hlače imaju elastičnu traku, možete ih dosta rastegnuti, a potrebno vam je samo glačalo, daska za glačanje i nekoliko ručnika.

Navucite hlače na dasku kako bi bile zategnute, a na elastičnu traku stavite topli, vlažni ručnik. Upalite glačalo i pritisnite ga na ručnik, držite oko 10 sekundi, a onda odmaknite na isto toliko. Postupak ponavljajte dok ne dođete do željene veličine.

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio

Obične hlače bez trake također razvucite preko daske za glačanje, a zatim ih navlažite spužvom ili bocom s raspršivačem. Glačalo stavite na opciju ispuštanja pare i glačajte po dužini struka. Istodobno povlačite taj dio i istežite ga tijekom postupka. Također, ponovite postupak dok ne dobijete željenu veličinu.

Istom metodom možete rastegnuti i traperice, ali na kraju dio koji dođe na struk razvucite oko vješalice i ostavite da se tako osuše, savjetuje Lifehacker.

Ne znate kako pravilno oprati traperice? Evo nekoliko korisnih savjeta

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije