Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Suprug i ja smo imali seks u troje s još jednom ženom, sad ga ne mogu ni pogledati'

shutterstock
18.07.2021.
u 20:00

Nakon nekoliko čaša vina svi smo pošli gore i sve je išlo dobro dok se on nije počeo baviti s njom, a djelovao mi je uzbuđeniji s njom nego ikad sa mnom, napisala je.

Suprug i ja nedavno smo imali seks u troje s drugom ženom i od tad imam problem sa samopouzdanjem, napisala je anonimna žena u pismu The Sun kolumnistici i psihoterapeutkinji Deidre.

Zajedno su, kaže, devet godina, a pet u braku i uvijek su bili spremni za seksualne avanture, a ona se osjećala samouvjereno.

- Prije pandemije moj suprug je rekao da stvarno želi seks utroje s drugom ženom, a i mene je oduvijek zanimalo kako je biti s drugom ženom - rekla je, pa su s jednom ženom dogovorili da dođe k njima na piće i zabavu.

"DVORIŠTA“ po sedmi put otvaraju svoja vrata i šalju poruku optimizma

1/3

- Nakon nekoliko čaša vina svi smo pošli gore i sve je išlo dobro dok se on nije počeo baviti s njom, a djelovao mi je uzbuđeniji s njom nego ikad sa mnom - napisala je.

Sad su, kaže, od toga već prošli tjedni, a ona ga jedva može pogledati i izgubila je samopouzdanje.

- Uključivanje treće osobe u vaš seksualni život rizično je jer emocije i ljubomora uvijek postoje, pa za mnoge parove iskustvo može biti neugodno - rekla je Deidre i savjetovala joj da s njim razgovara i kaže mu točno kako se osjeća.

Bebe merkati, mungosi i zebre najnoviji su stanovnici zagrebačkog ZOO-a ❤ U obitelji merkata sada ih je 14!

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:48 18.07.2021.

Dragi Lastane , imam jednu bubuljicu . Što mi je činiti ?

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:10 19.07.2021.

Tatjana Paparella - zapamtite ime ove talentirane novinarke i autorice ovog clanka. Kandidatkinja za Pulitzerovu nagradu!

KA
kažemja
22:38 18.07.2021.

Što se ova čudi ko pura dreku? Pa normalno da ti se muž napalio na frišku robu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije