Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vrećica odbijenica'

Tiktokerica opisala neobičan način na koji daruje djecu za rođendane i mnogi prisvajaju njenu ideju

Shutterstock
23.03.2023.
u 20:30

"Običaj se jednostavno pretvorio u zabavu, znala je da ću reći 'ne', ali i da će na kraju to dobiti za rođendan i zato ne bi bila jako tužna kad bih je odbila", ispričala je.

Mnoge obitelji imaju svoje tradicije kojih se drže za rođendane, od posebnih obroka do ukrašavanja kuće, a jedna je žena na TikToku pokazala nešto drugačije što je postalo vrlo popularno na društvenim mrežama.

Jenny Cimato postala je viralna nakon što je na platformi podijelila neobičnu rođendansku tradiciju svoje obitelji.

U videu pod imenom @jencimato objasnila je da to zovu "Vrećica odbijenica".

“Sve je počelo kad je moja kći bila jako mala i na blagajni u trgovini bi me tražila da joj kupim stvari. Uvijek sam joj govorila 'ne', no odlučila sam jednom godišnje za njezin rođendan otići u trgovinu i uzeti sve te stvari koje je tražila, a koje joj nisam htjela kupiti i staviti ih u vrećicu za njezin rođendan

"Običaj se jednostavno pretvorio u zabavu, znala je da ću reći 'ne', ali i da će na kraju to dobiti za rođendan i zato ne bi bila jako tužna kad bih je odbila", ispričala je.

@jencimato Birthday Tradition :). The Bag of ‘No’. #ItsOurHome #foryoupage #birthday #happybirthday #nope ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Iako ove godine puni 16 i više ne traži stvari na kasi, svejedno želi svoju 'vrećicu odbijenica", rekla je mama i pokazala sitnice koje je stavila u najnoviju, poput čokoladica, slatkiša, čipsa i pribora za crtanje.

Njen je video pogledan više od 48.000 puta, a sakupio preko 5.000 lajkova.

Mnogi su na TikToku komentirali da je ovo "sjajna ideja", a neki su čak priznali i da bi je ukrali.

"Volim izvorne obiteljske tradicije!", napisao je jedan korisnik.

"Sviđa mi se, mogao bih preuzeti...", rekao je drugi.

"Sviđa mi se ova ideja! Zapisala sam je u svoje bilješke", dodala je korisnica, a prenio Mirror.

Majka i sin nakon godina razdvojenosti, ponovno se vidjeli za njen 100. rođendan: "On živi u Španjolskoj i nisu se vidjeli godinama" 😍❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije