Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritizirali su je

'Potpuno sam se promijenila nakon 7 godina veze i dvoje djece: Kažu da to nije fer prema mom mužu'

Tik Tok
23.03.2023.
u 12:30

Jill iz Kentuckyja, SAD, u jednom od videa podijelila je fotografiju na kojoj je bila mlađa, a tekst je glasio: ''Djevojka s kojom je mislio da će biti zauvijek''

Mama dvoje djece podijelila je na društvenim mrežama svoje snimke, zbog kojih je mnogi osudili. Naime, Jill (@jill200016) često ubacuje fotografije i snimke sebe od prije nekoliko godina u usporedbi s onim kako izgleda sada, a neki korisnici misle da su to dvije različite osobe, piše The Sun.

Jill iz Kentuckyja, SAD, u jednom od videa podijelila je fotografiju na kojoj je bila mlađa, a tekst je glasio: ''Djevojka s kojom je mislio da će biti zauvijek''. Jill je prije imala gustu, valovitu, plavu kosu, a često je oblačila usku i pripijenu odjeću. 

Osvrćući se na slike sebe od prije, mama dvoje djece je u šali često kaže: "Ne, to nisam ja." Sada, sedam godina i dvoje djece kasnije, mama poznata na TikToku ima nešto više kilograma i vidljivo je da naginje ka nešto udobnijoj odjeć.

@jill200016 7 years and 2 kids later❤️ @jillandbrandon ♬ original sound - EX7STENCE™

U dirljivim objavama objašnjava da je sa suprugom počela izlaziti s 14 godina, a sada oboje imaju 22 godine i osnovali su malu obitelj s kćeri i sinom. No, unatoč njihovom odnosu punom ljubav, neki korisnici smatraju da njezin trenutni izgled, u usporedbi s onim od prije, nije ''dobar niti fer'' prema njezinom partneru. 

@jill200016 @daddyjill13 ♬ original sound - Nick

- To je kršenje ugovora - napisao je jedan korisnik.

- Mnogo puta se ovakve žene razvode, stare i umiru same jer nisu mogle održavati svoju liniju - komentirala je druga osoba.

Međutim, bilo je i onih koji su joj htjeli iskazati podršku.

- Sva sreća što te voli zbog tebe, to je dobar čovjek. Moj muž čini da se osjećam lijepom, željenom i voljenom bez obzira na moju težinu - dodala je treća osoba.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije