Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA

Terme 3000 - raskoš doživljaja

Terme 3000
13.05.2010.
u 08:57

Riječ je o pravom raju za sve vas koji slobodno vrijeme želite provesti aktivno, uz zdrav život.

Najprepoznatljiviji hotel u širem okružju je hotel Livada Prestige, koji postavlja nove standarde gostoprimstva slovenskih terma. Posebnost hotela je, između ostalog, crna termomineralna voda u hotelskim sobama, u kojoj možete uživati u jacuzziju i u privatnosti svoje sobe. Dodatno se možete opustiti u svijetu sauna sa šest različitih sauna, u fitness-studiju te u hotelskim vanjskim i unutarnjim bazenima. Na korak od hotela je igralište za golf. Za vrhunske gastonomske užitke pobrinut će se šef kuhinje Bine Volčič, koji se školovao na prestižnoj francuskoj školi Le Cordon Bleu.

NOVI  CENTAR TAJLANDSKIH MASAŽA THAI
U THAI centru u hotelu Livada Prestige masaže izvode isključivo terapeuti koji dolaze s Tajlanda, s višegodišnjim iskustvom u toj jedinstvenoj masažnoj tehnici. U šest masažnih soba, opremljenih u tradicionalnom tajlandskom duhu, gostima su na raspolaganju različite tajlandske masaže i više vrsta opuštajućih programa s dahom azijske filozofije. Tradicionalne masažne tehnike u centru dopunjavaju se uporabom aromatičkih ulja i toplih biljaka. Ponudu centra zaokružuje infracrvena sauna. Sauna opušta mišiće i otvara pore te tako služi kao odlična priprema za masažu.

OPUŠTANJE U WELLNESS-CENTRU THERMALIUM
Samo u wellness-centru Thermalium priuštite svom tijelu jedinstvene kupke i masaže kakve nećete naći u drugim wellness-centrima. Među najomiljenijima je Panonska kupka, koja kupanje u prirodnoj termomineralnoj vodi dopunjava zvučnim, svjetlosnim i magneto učincima. I masaže su jedinstvene, obojene lokalnim značajkama; od masaže bučinim uljem, do masaže uljima koja sadrže arome cvijeća s panonskih travnjaka. Bez obzira na to hoćete li odabrati koju od prekomurski obojenih masaža ili jednu od poznatijih egzotičnih (havajska, masaža zlatnim listićima, ayurvedska, masaža toplim kamenjem…) u centru Thermalium opustit će vas stručne ruke masera, a vašem tijelu obnovit će se energija.

ZASLADITE SVOJ ODMOR U NOVOJ SLASTIČARNICI CAFÉ PRALINE
U novoj slastičarnici Café  Praline u neposrednoj blizini hotela Livada Prestige zasladite svoj odmor tipičnim prekomurskim kolačima ( prekomurska gibanica, torta od heljde s bučinim sjemenkama, jabuka na prekomurski…) ili pak probajte izvrsne  praline, pite i druga slatka iznenađenja.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Andreeejjj
15:29 25.05.2010.

Mi mrzimo svoje tj nase susjede, samo zato sto znaju raditi, stvarati, trgovati i zaradjivati! Sramotno, bas tako! Statistika pokazuje da imaju SLOVENCI bas najvise turista iz HRVATSKE i cijele ex Yuge, naravno i drzavljanina EU. A mi HRVATI? Tjeramo sve i svakoga iz \"nase ljepe\"!!!!

AN
Andreeejjj
16:54 26.05.2010.

Hrvatsko more i turizam...i uzivanje? Pa, ljudi, sta mi hocemo u \"Ljepoj nasoj\"? Kao nekoliko jako vaznih cinjenica: sta mi to osim ljepe prirode nudimo turistima? Tuku ih nasi primitivni idioti, ostecuju im auta, vrijedjamo sve, nemamo nocnog zivota ni zabave! Kod nas je i posluga strasno losa, konobari lijeni, neljubazni, spori, bezvoljni...itd, itd, itd... Bas zato turisti i cak mi Hrvati odlazimo zbog zabave u Budvu u Crnoj Gori...koja bas ima obilo nocnog zivota! Pa tek onda i mnogo previsoke CIJENE?!? Turska nudi aranzman \"All incluziv\" u hotelima sa \"5 zvijezdica\" za samo 400-500 eura za 7 dana...14 dana 600-700 eura!!! Otprilike tolike cijene nude i Talijani, Spanjolci, Grci, Bugari... Za tu cijenu imate tj dobijate pravi konfor, bas nista se dodatno ne placa. Dobre hrane koliko pozelite, kao i bas sva pica, sta i koliko pozelite, ljubaznost radnika u hotelima je ogromna, mnogoooo zabave, dakle sve na jako visokom nivou. Mi HRVATI, daleko smo od pravog turizma, htijeli to priznati ili ne, na zalost tako je...to je realnost! Zato nije ni cudo, da imamo svake godine sve manje i manje turista! Jos malo i nitko vise nece ni cuti za HRVATSKU, kamo li je posjetiti?! A za bas sve, krivi smo sami!!!

JS
ja sam gladan
09:10 13.05.2010.

Ovo na slici izgleda odvratno. Da mi i plate, tamo se sigurno ne bih išao odmarati. I Obrovac je ljepše izgledao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije