Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA

Student se ubio jer ga je djevojka s kojom je bio u vezi maltretirala: Osuđena je!

Metro
29.10.2019.
u 13:08

Nakon što više nije mogao podnijeti zlostavljanje svoje djevojke, mladić je počinio suicid sat i pol prije svoje promocije.

Alexander Urtula, koji je imao tek 22 godine, skočio je s vrha garaže u Bostonu, piše Metro. Na taj dan Alexandar je trebao imati promociju nakon završenog preddiplomskog studija

Tužiteljica Rachael Rollins objavila je da je Inyoung Yu (21) osuđena za psihičko, fizičko i verbalno maltretiranje Alexandera, što je prema istražiteljima i psiholozima bio povod za samoubojstvo mladića. Istražitelji su pretražili mobitel djevojke nakon njegove smrti i utvrdili su da su imali turbulentnu vezu koja je trajala 18 mjeseci. Prema kraju veza je postala neizdrživa za nesretnog mladića koji je odlučio okončati svoj život. 

Nakon pregleda njezina mobitela utvrdili su da je djevojka čak bila prisutna u garaži kada je mladić počinio samoubojstvo. Nasilje i zlostavljanje potvrđeno je i od obitelji i kolega iz škole. U porukama se vidjelo da je djevojka držala mladića u svojoj kontroli, a on očito nije vidio drugi izlaz. 

Inyoung je optužena i nalazi se u Sjevernoj Koreji, a ona nije jedina djevojka koja je optužena kao krivac za samoubojstvo svojeg dečka. Postoji još slučajeva kada su protiv djevojaka koje su na neki način navele svoje dečke na samoubojsvo podignute tužbe. Jedan takav slučaj je slučaj djevojke Michelle Carter (22) koja se trenutačno nalazi u zatvoru nakon što je svojeg dečka od 17 godina natjerala da uđe u kamion pun otrovnog plina.

 

Komentara 1

Avatar Takeshi
Takeshi
14:01 29.10.2019.

Neobično da su ljevičarsko-liberalni mediji objavili ovu vijest i da je izrečena ovakva presuda. Obično se slučajevi zlostavljanja muškaraca od strane žena zanemaruju. Nažalost, takvih slučajeva ima puno više nego što se piše i čuje po medijima. Bitno da se u prvi plan guraju one spodobe koje lažno optužuju nevine ljude i koje se nakon 20 i više godina sjete da su silovane, dok prave žrtve psihičkog i tjelesnog zlostavljanja, neovisno o spolu, stradaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije