Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada zna

Drugi puta će pametnije: Razvedeni muškarac dao savjete kako biti bolji suprug

24.10.2019.
u 23:10

Sve žene sanjaju o predivnom mužu koji će ih obožavati svaki dan, ali nisu sve žene te sreće jer se ne trude svi muškarci biti najbolji muževi.

Muškarac koji se razveo za Your Tango je dao četiri ključna savjeta kako biti dobar muž, poučen svojim iskustvom i prošlošću koja ga je naučila boljemu i radi koje je sada pametniji. Njegov je cilj da svi muškarci postanu bolji muževi jer jedino istinska zajednica - obitelj ima najveću vrijednost u životu. 

Dobar muž sluša

Kada nešto postane aktualna briga vaše partnerice, odnosno žene vrijeme je da sve gluposti poput igrica, nogometa i pive smaknete s uma i u potpunosti se posvetite svojoj voljenoj. To se može dogoditi na putu do dućana, navečer u krevetu, bilo kada. Slušanje nije nešto na što bi se trebali pripremiti, jedino što trebate je istrenirati svoj mozak da kada vrijeme i situacija zahtijevaju vašu pažnju to i dobiju, odnosno da budete tu za svoju bolju polovicu. 

Dobar muž pomaže oko kuće

Nemojte dalje promicati mit da je nešto isključivo ženski posao. Kuhanje, pranje rublja, obavljanje kupovine, plaćanje računa - sve su to poslovi koji si primjereni oba spola i vrijeme je da muškarci to shvate i prihvate. Radi se o borbi za ravnopravnosti spolova i o tome da smo u 21. stoljeću. Nemojte se naći u situaciji da čekate da vam žena opere najdražu majicu, nađite se u situaciji da ćete staviti prati rublje umjesto vaše žene. 

Dobar muž je najbolji tata svojoj djeci

Muškarac koji je dao ove savjete kaže da je posramljen što ovo uopće treba napomenuti. Kaže da je biti otac jedna stvar, dok je biti najbolji tata nešto posve različito i nije vezano samo uz činjenicu da je dijete plod vaše ljubavi. Ne želite da vas dijete pamti kao oca koji je samo radio, a kad bi došao s posla ležao bi na kauču, čekao da mu žena skuha večeru i gledao nogomet. Dajte djeci svoje srce i vratit će vam se. 

Dobar muž ne taji svoje brige

Svi mi imamo svoje brige i nesigurnosti vezane uz financije, strahove, želje i seks, a u braku je vrlo bitno iskomunicirati sve i zajedno doći do rješenja. Vjerujte da su problemi manji u dvoje. Ako ne iskomunicirate svoje probleme mogli bi se nakupiti i vi biste mogli postati frustrirani, a u jednom trenutku biste se mogli 'raspasti' i uništiti tako svoj brak. Komunicirajte!

U videu pogledajte koliko se muškarci razumiju u ženske beauty proizvode. 

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Marljivi mrav
01:15 25.10.2019.

Oprez! Prodavanje magle je u toku. Svatko neka procjeni za sebe. Svaki slučaj je malo drugačiji.

DU
Deleted user
06:13 25.10.2019.

Uvijek za savjet treba pitati uspješne, a ne kiksere.

MM
Marljivi mrav
01:11 25.10.2019.

Naj muž i super tata... pa sam dobio nož u leđa i jednostavno što sam ja bolji to mi je gore i vračaju mi sa gnjusnim i ružnim načinima . Ja sam isto polako pameti došo. Sad kad sam "govno" nikad minije bilo ljepše u životu. Ustvari tek sad sve može na bolje. Ako se mene pita to je morbidno i abnormalno. Ja osobno ne svačam kako je to moguče, ali svakako struka ima termine za sve to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije