Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno DIY sredstvo

Stručnjakinja podijelila recept za otopinu koja prašinu drži dalje od namještaja i do mjesec dana

@carolina.mccauley
17.06.2022.
u 10:30

Treba vam nekoliko jeftinih sastojaka koje vjerojatno već imate u svojoj kuhinji.

I dok nered i prljavštinu sami stvaramo, prašina nastaje bez obzira što radimo, čak i kad nas nema. Srećom, postoji jedno jednostavno rješenje koje ju navodno odbija od podova i namještaja i do mjesec dana.

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo..

1/8

Carolina McCauley je stručnjakinja za čišćenje koja stalno na TikToku dijeli savjete sa svojih 2,6 milijuna pratitelja, a nedavno je podijelila i svoju tajnu za dom bez prašine.

- Treba vam nekoliko jeftinih sastojaka koje vjerojatno već imate u svojoj kuhinji - rekla je i bocu s raspršivačem napunila s dvije šalice vode, 1/4 šalice bijelog octa, jednom žlicom maslinovog ulja i tri kapi deterdženta za suđe.

@carolina.mccauley 👋🏾 Say goodbye to dust in your home 🍃 #homehacks #homehackswithcarolina #cleaninghacks #cleaningtips ♬ Lovely Day - Bill Withers

Da dobijete i onaj 'upravo je očišćeno' miris u domu, možete kaže dodati i nekoliko kapi eteričnog ulja citrusa-

Otopinu je poprskala na krpu od mikrovlakana i s njom prebrisala područja na kojima se skuplja najviše prašine, a to, kaže, ponavlja samo jednom mjesečno.

- Definitivno ću isprobati! - komentirala je većina njenih pratitelja, a prenio The Sun.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'


Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:08 17.06.2022.

Da li postiji neka otopina koja bi prašinu držala dalje od moje kuće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije