Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh je lijek

Stručnjaci kažu da je ključ dobre veze humor, a evo nekoliko razloga zašto je tako bitan

Shuttershock
06.07.2021.
u 14:30

Onima koji su već u duljoj vezi može olakšati sukobe, odnosno pomirenje nakon sukoba.

Jako često se, na popisu bitnih stvari kod partnera, nađe humor - i to odmah negdje na početku - a kada biste pitali stručnjake što pokazuju istraživanja, je li zaista toliko bitan, jednoglasno bi odgovorili "da".

Osim što se smatra jednom od najatraktivnijih osobina kod ljudi, stručnjaci za odnose kažu da je upravo humor ključ za kvalitetnu i dobru vezu. 

Prvi razlog otkrio se već kod samog upoznavanja ljudi. Naime, žene će češće dati svoj kontakt muškarcima koji su imali neki duhoviti komentar. Time su pokazali svoju inteligenciju, toplinu, kreativnost i društvenost. 

A ova stvar je, pak, ključ uspjeha za vezu prijatelja s povlasticama:

1/1

Također, humor može spasiti od neugodne tišine koja se zna dogoditi na nekom od prvih spojeva. 

Onima koji su već u duljoj vezi može olakšati sukobe, odnosno pomirenje nakon sukoba. Dobra šala koja dođe s jedne strane smanjuje napetost i lakše se riješi svađa koja se upravo dogodila.

Smijanje s partnerom pojačava osjećaj zadovoljstva, a istraživanja su pokazala da parovi koji se smiju zajedno, ostaju dulje u vezi ili braku, prenosi Bright Side.

Istraživanje: Muškarci na seks pomisle 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije