Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stigla je linija Glacial koja trenutno hladi i hidratizira kožu!

Glacial linija
28.11.2023.
u 10:03

Linija je namijenjena ponajprije za ublažavanje valova vrućine koji se javljaju tijekom menopauze.

Hrvatska kozmetička tvrtka Fraktal beauty predstavlja liniju Glacial koja trenutno hladi i hidratizira kožu lica, dekoltea, vrata... Namijenjena je za korištenje tijekom menopauze, za vrijeme toplijih dana ili kod osoba kojima je često vruće. Ova kozmetička senzacija iz Fraktala jedinstvena je po svom sastavu. Formulirana je s fermentiranim ekstraktom gljive Albatrellus Confluens koja donosi snažno hlađenje i ima umirujući učinak na kožu. Hiperfermentirani sok aloe vere dubinski hidratizira kožu. Ne sadrži mentol.

U liniji su Glacial cooling gel krema i Glacial cooling sprej.

Glacial cooling gel krema - donosi savršeni ravnotežu hlađenja i hidratacije. Istraživanje je pokazalo da Glacial gel krema smanjuje temperaturu kože za prosječno 2,2 ºC u 3 minute od upotrebe. Brzo upijajuća lagana formula povećava hidrataciju za prosječno 40%.

Glacial cooling sprej – lagana maglica za osvježenje lica, dekoltea i cijelog tijela koja traje. Idealna je za nagle valove vrućine ili za vruće ljetne dane. Trenutačno smanjuje temperaturu kože za 2,3 ºC u 3 minute od upotrebe. 90,91% posto ispitanih se slaže da je koža osjetno hladnija, a 100% ispitanih je imalo osjećaj hidratizirane i elastične kože.

Glacial linija se može koristiti bilo kada tijekom dana i noći, a za snažniji učinak se može držati u hladnjaku. 

Linija Glacial je trenutno dostupna na Fraktal beauty web shopu, a uskoro će biti dostupna i u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama skupa s ostalim Fraktal beauty proizvodima.

Više informacija i putem Fraktal beauty društvenih mreža:

www.instagram.com/fraktal.beauty

www.facebook.com/fraktal.cosmetics

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije