Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Saznala je da ju partner vara s najboljom prijateljicom, pa smislila brutalnu osvetu...

@stirofbeauty/TikTok
01.02.2022.
u 13:29

"Uskoro je njezin rođendan, pa sam smislila poklon..."

Korisnica TikToka @stirofbeauty izrađuje personalizirani nakit, a cijeli proces izrade kao i priču koja se krije iza poruke na nakitu dijeli na svom TikTok profilu.

Tako je, u moru priča, podijelila i jednu ne tako lijepu. Naime, javila joj se jedna djevojka i napisala da je saznala da ju zaručnik vara - i to s njezinom najboljom prijateljicom - pa im se želi osvetiti za sve što su joj radili iza leđa.

"Uskoro je njezin rođendan, pa bih joj poklonila ogrlicu s porukom da sve znam", napisala je djevojka i dodala da želi ugravirati psovke i uvrede. 

Kako prenosi Mirror, @stirofbeauty je odmah napravila narudžbu i poslala joj željeni nakit, a pratiteljima je rekla da ju je ova priča rastužila. 

"Poklonit ću jednu ogrlicu i njoj samo da je podsjetim da je kraljica i da zaslužuje puno bolje", kaže kreativna Tiktokerica dok ubacuje poklon za nju u kutiju s narudžbom.

Video je postao viralan, a mnogi su pisali da žele vidjeti reakciju prijateljice kada dobije poklon.

@stirofbeauty This is the saddest order I recieved 🥺. #cheating #cheatingboyfriend #cheater #cheatersgetcaught #cheatersneverchange ♬ abcdefu - GAYLE

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije