Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Roditelji pokrenuli burnu raspravu na internetu i tvrde: 'Škakljanje djece kada mole da prestanete zapravo je zlostavljanje'

shutterstock
15.09.2020.
u 16:30

Jedna objava na Facebooku posvećena roditeljima pokrenula je žestoku raspravu.

Jedan anonimni roditelj vodio je razgovor s prijateljem preko Facebooka, a glavno pitanje bilo je je li škakljanje djece, nakon što kažu da im to ne radite, zlostavljanje ili igra?

"Ako vas djeca traže da ih škakljate, to im se sviđa", napisao je jedan od njih i dodao "...Ali treba prestati kad kažu da stanete. Njihovo tijelo, njihova pravila."

Drugi roditelj zbunjeno je pitao: "Je li to onda zlostavljanje djeteta ako nastavim škakljati iako su rekli da prestanem? Jer čim prestanem traže još."

Prvi je ljutito rekao da je to jedna mala stvar kojom roditelji mogu pokazati poštovanje prema djeci, bez da štete sebi, prenosi LADBible.

Mlada majka otkrila odličan trik slaganja posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

Screenshot njihovog razgovora brzo se proširio društvenim mrežama, a mišljenje ljudi je podijeljeno. Dok neki ne mogu vjerovati da jedan od roditelja to smatra zlostavljanjem tvrdeći da dijete neće imati apsolutno nikakve traume od škakljanja, drugi kažu da mrze škakljanje i da ih posebno nervira kada netko ne želi prestati iako mole. "Škakljam djecu, ali čim traže da prestanem, poslušam ih", javila se još jedna osoba.

"Stvarno? Sada raspravljamo o škakljanju? Ova 2020. je zaista grozna", ironično je zaključio jedan korisnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije