Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

"Redovito sam se seksala s oženjenim muškarcem i ostala trudna, a onda saznala da ne želi djecu"

Jedna djevojka tražila je psihoterapeutkinju Deidre za pomoć jer je ostala trudna s oženjenim muškarcem s kojim se redovito seksa, ali on ne želi imati djecu.
01. lipnja 2020. u 21:32 3 komentara 16629 prikaza
Foto: shutterstock

“Upoznali smo se za vrijeme moje smjene u kafiću. Dolazio je sa svojim kolegama s posla, a njegov smiješak oborio me s nogu. Njegovi kolege šalili su se da bi mu supruga bila bijesna kad bi ga vidjela sa mnom, ali on mi se i dalje upucavao. Svaki dan je dolazio u kafić i jednog dana pozvao me van te rekao kako više nije sa svojom suprugom. Proveli smo cijelu noć zajedno, a seks je bio odličan, osjećala sam se poželjno. Nakon toga počeli smo se redovito seksati”, rekla je za The Sun.

Nekoliko mjeseci kasnije, ostala je trudna. Poslala je poruku misleći da će biti oduševljen, ali saznala je da on ne želi više djece. Otkrila je kako nije ni znala da on već ima djecu te da od tada uopće nije čula ništa od njega. Iako ona silno želi imati djecu, smatra da njeno dijete zaslužuje imati dobrog oca. 

Deidre joj je odgovorila: “Naravno da ste u pravu, svako dijete zaslužuje dobrog oca, ali nažalost, vi ste izabrali pogrešnog muškarca za to. Zvuči kao veliki zavodnik koji samo iskorištava djevojke. Žao mi je njegove supruge i djece te mislim da ga više nikad nećete vidjeti. Vjerujem da niste imali dobra iskustva s muškarcima, ali zaslužujete puno više od ovoga. Bez obzira koliko voljeli vaše dijete, biti samohrana majka težak je zadatak. Dobro razmislite o svom životu.”

Pogledajte što savjetuju kumice s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Što učiniti? 'Prijatelj i ja samo se seksamo, ali on se zaljubio i to pokazuje na čudan način' Ne zna što napraviti Redovito se seksa s kolegom, a onda je saznala da mu nije jedina Ida Prester Stručnjaci otkrivaju Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija
Zagonetka
Možete li pronaći mačku na ovoj fotografiji? Mnogi su 'izgubili živce' tražeći ju
Od polja do stola
Zelena strategija
OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja
  • kaptol:

    Kad bi na ovo napiso svoj komentar dobio bi zuti karton

  • Duslikr:

    A jeste naporni sa repliciranjem ovakvih gotovo identičnih ispisaka svaki tjedan. Niš pametno u kuhinji..

  • jurajuric120:

    stara narodna veli, lijepo pozdravi svakog muškarca u prolazu, nikad ne znaš tko ti je otac.