Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Raspoloženje ženama podiže sunce, a ne šoping

Može li se vjerovati britanskom istraživanju, seks može poboljšati dan samo za 15 posto žena, prenosi portal Express.co.uk
04. travnja 2012. u 05:14 3 komentara 7 prikaza
djevojka žena grickalice uživanje sreća
Foto: Photos.com

Što ženama može poboljšati raspoloženje i uljepšati im dan; odlazak u kupnju u trgovački centar ili prekrasan sunčani dan?

Mnogi bi na prvu rekli da je točan odgovor pustošenje trgovina i peglanje kreditnih kartica u trgovačkom centru, ali i te kako bi se prevarili.

I frizer pomaže

Barem sudeći prema najnovijem istraživanju u kojem je sudjelovalo tisuću žena u dobi između 25 i 45 godina, a koje tvrdi da većina žena bira toplo vrijeme za podizanje raspoloženja, daleko od svih trgovina i stereotipne šoping-ture, prenosi portal Express.co.uk.

U najnovijem istraživanju koje je provela tvrtka za proizvodnju sokova, 64 posto ispitanih žena reklo je da je sunčan dan odgovoran za dobar osjećaj, dok je 47 posto njih umjesto sunca odabralo – frizerski salon.

Uljepšati dan i podići ženama raspoloženje može i najjednostavniji kompliment poput “Danas izgledaš lijepo”, a takva rečenica podiže raspoloženje u 41 posto žena, dok ih 35 posto bira ugodnu telefonsku poruku.

Bez seksa, molim!

Zanimljiv je podatak da je za trenutačno podizanje i poboljšanje raspoloženja samo 11 posto žena odabralo grickanje čokolade.

A još je više iznenadio podatak da samo 15 posto žena bira seks kao način podizanja raspoloženja.

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
  • mica1111:

    ...jasno kad nas boli glava...

  • prava istina:

    Vrlo je malo potrebno da se ženama podigne raspoloženje. Eto, kao primjer od danas. Probudim se, kavica me čeka i muzila Vivaldija i Klajdermana, vani sunce, procvale vočke i prvo proljetno cvijeće. Još samo da je malo toplije a da ... prikaži još! je ta kavica na terasi. Eto tako može krenuti dan pozitivno na moje, suprugovo i djece zadovoljstvo. Da li ima nešto ugodnije.

  • -obrisani-:

    u 09:42h prava istina je napisao/la: Da li ima nešto ugodnije. >>>> Ima. Love making.....-: )) ))