Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponekad i seks

Raspoloženje ženama podiže sunce, a ne šoping

djevojka žena grickalice uživanje sreća
Photos.com
04.04.2012.
u 05:14

Može li se vjerovati britanskom istraživanju, seks može poboljšati dan samo za 15 posto žena, prenosi portal Express.co.uk

Što ženama može poboljšati raspoloženje i uljepšati im dan; odlazak u kupnju u trgovački centar ili prekrasan sunčani dan?

Mnogi bi na prvu rekli da je točan odgovor pustošenje trgovina i peglanje kreditnih kartica u trgovačkom centru, ali i te kako bi se prevarili.

I frizer pomaže

Barem sudeći prema najnovijem istraživanju u kojem je sudjelovalo tisuću žena u dobi između 25 i 45 godina, a koje tvrdi da većina žena bira toplo vrijeme za podizanje raspoloženja, daleko od svih trgovina i stereotipne šoping-ture, prenosi portal Express.co.uk.

U najnovijem istraživanju koje je provela tvrtka za proizvodnju sokova, 64 posto ispitanih žena reklo je da je sunčan dan odgovoran za dobar osjećaj, dok je 47 posto njih umjesto sunca odabralo – frizerski salon.

Uljepšati dan i podići ženama raspoloženje može i najjednostavniji kompliment poput “Danas izgledaš lijepo”, a takva rečenica podiže raspoloženje u 41 posto žena, dok ih 35 posto bira ugodnu telefonsku poruku.

Bez seksa, molim!

Zanimljiv je podatak da je za trenutačno podizanje i poboljšanje raspoloženja samo 11 posto žena odabralo grickanje čokolade.

A još je više iznenadio podatak da samo 15 posto žena bira seks kao način podizanja raspoloženja.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
06:29 04.04.2012.

...jasno kad nas boli glava...

PI
prava istina
09:42 04.04.2012.

Vrlo je malo potrebno da se ženama podigne raspoloženje. Eto, kao primjer od danas. Probudim se, kavica me čeka i muzila Vivaldija i Klajdermana, vani sunce, procvale vočke i prvo proljetno cvijeće. Još samo da je malo toplije a da je ta kavica na terasi. Eto tako može krenuti dan pozitivno na moje, suprugovo i djece zadovoljstvo. Da li ima nešto ugodnije.

OB
-obrisani-
17:05 04.04.2012.

u 09:42h prava istina je napisao/la: Da li ima nešto ugodnije. >>>> Ima. Love making.....-: )) ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije