Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daleko od očiju, daleko od srca

Pukla godinu i pol duga veza Sammira i Yasmin

Sammir
Boris Šćitar/VL/PIXSELL
12.10.2009.
u 10:11

Očigledno ni Sammir nije odolio šarmu djevojaka iz metropole pa ga vijesti iz rodnog mu Brazila očigledno neće teško pogoditi, pogotovo ako se otprije znaju njegove sklonosti zagrebačkom noćnom životu.

Godinu i pol duga ljubavna veza između nogometaša Dinama Sammira (22) i njegove sunarodnjakinje Yasmin Chemin najvjerojatnije je došla do svog kraja.

Profesorica engleskog jezika poručila je na Facebooku kako su "porušeni svi njezini mostovi" s Dinamovim igračem, a da je opet na "tržištu", potvrđuje i status na popularnoj društvenoj mreži na kojoj kaže da je slobodna.

Isto tako sve su njezine fotografije s očigledno sada bivšim dečkom izbrisane, piše Jutarnji list. Nevolje u ljubavnom raju između Yasmin i Sammira pojavile su se prije ljeta kada se zbog vize morala nakratko vratiti u rodni Brazil. Tada je demantirala kako joj je Sammir kupio kartu u jednom smjeru i da se vraća čim sredi formalnosti oko papira.

Tada je govorila kako se u njezinu vezu uplela ljubomorna djevojka koja želi rastaviti nju i Sammira. Par je potvrdio kako je bilo manjih problema u vezi, ali da nema govora o prekidu.

Navodno je Yasmin zbog nevjere svoga dečka dijelu medija servirala vijesti kako nogometaš Dinama vozi bez valjanje vozačke dozvole što je demantirala najavljujući tužbe protiv brojnih hrvatskih medija, koje nisu niti će vjerojatno ikad biti podignute.

Poput ostale južnoameričke kolonije u Dinamu i Sammir se odmah po dolasku u Zagreb našao na meti brojnih djevojaka koje su pokušale šarmirati mladog Brazilca kojem se smiješi ozbiljna karijera u nekom od jačih europskih klubova.

Njegovi kolege Eduardo i Etto uplovili su u bračne luke s djevojkama iz Zagreba, omaleni Argentinac Luis Ibanez odnedavno također ljubi Hrvaticu. Očigledno i Sammir nije odolio šarmu djevojaka iz metropole, tako da ga vijesti iz rodnog mu Brazila očigledno neće teško pogoditi, pogotovo ako se otprije znaju njegove sklonosti  zagrebačkom noćnom životu.

Komentara 2

MA
majoj
10:50 12.10.2009.

I sad će opet imati opravdanje za 10 odvratno loših utakmica. šteta za njega da mu je u glavi propuh jer mu znanja i talenta ne nedostaje. kad hoće igrat gura nevjerovatne lopte u prostor, kad mu se neda ondanda je bolje da zoran mamić nastupi u vezi

DE
derin
13:29 12.10.2009.

smiješi ozbiljna karijera u nekom od jačih europskih klubova.vic godine.ovi novinari u zadnje vrijeme previše nešto hvale sammira,čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije