Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne pokušavajte ovo

Pukao mu zub na Božić pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i popraviti ga - sam!

Privatna arhiva
10.01.2020.
u 10:43

Zubobolja je gadna stvar koja se uglavnom događa iznenada, a jednog tatu iz Australije ova agonija uhvatila je na Božić kada niti jedan zubar nije radio. Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke.

Bob Lowther (62), koji živi oko dva i pol sata od Pertha, odlučio je svoju zubobolju i polomljeni zub koji su nastali od jedenja kozica - izliječiti sam! 

Ovaj menadžer probao je spavati sa zuboboljom, ali kada se probudio shvatio je da mu je oštar rub okrhnutog zuba razrezao jezik tijekom noći. S obzirom na to da je bio Božić, on je napravio svoju malu ordinaciju kod kuće. Za LADBible rekao je: "Znao sam da neću doći do zubara tako skoro, a nisam mogao čekati još tjedan ili dva kada sam vidio da mi je jezik prerezan." Dodao je da je njegova procedura improviziranim zubarskim alatom prošla savršeno. 

Foto: zvonimir ferina

"Uzeo sam višenamjenski alat s finom brusilicom i sve je prošlo odlično. Više nisam imao oštri rub koji mi je rezao jezik koji se brzo oporavio. Imam umjetne zube koje sam platio 50 000 dolara (344 100 kuna) i osigurao do kraja života. Nisam siguran kako sam ga točno strgao, ali jeo sam kozice kada se to dogodilo."

S obzirom na to da ima umjetne zube, ova metoda i nije bila toliko opasna kao što bi bila kod nekoga tko ima svoje. 

"Moja obitelj misli da sve što dotaknem mogu pretvoriti u nešto novo. Stalno nešto radim, a do sada sam renovirao 7 kuća."

Komentara 1

DO
domolub
11:52 10.01.2020.

koja glupost.a i Nisam naivan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije