Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI PRETJERALA?

Majka počupala obrve jednogodišnjoj kćeri dok je spavala. Reakcije interneta podijeljene

Foto: Shutterestock
1/3
18.06.2019.
u 19:59

'Osjećam se malo krivom zbog ove odluke jer me prijateljica čudno gledala kada sam joj ovo pričala'

Jedna je majka priznala kako je počupala obrve svojoj malenoj kćerki dok je spavala. Žena je na Redditu napisala kako je njezina 15-mjesečna kći rođena s jako gustom kosom, obrvama i trepavicama, te joj je to pomalo smetalo. 

- Odlučila sam počupati obrve svojoj kćeri dok je spavala iz estetskih razloga. Da se probudila, naravno da bih se zaustavila. Osjećam se malo krivom zbog ove odluke jer me prijateljica čudno gledala kada sam joj ovo pričala - napisala je.

Majka je ovom objavom zadobila puno negativnih komentara gdje je većina korisnika komentirala kako je ovaj čin pretjeran.

'Što nije u redu s osobama koje se brinu za obrve svoje djece?', Pogrešno je nametati trendove ljepote tako malom djetetu', 'Nabijanje kompleksa djetetu od prvog dana' bili su neki od komentara. 

Foto: Screenshot/Reddit

No bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu. 

'Odmalena sam bila dlakava i ostala djeca su me uvijek zadirkivala zbog toga. Naravno da je uklanjanje dlačica boljelo, no neke se stvari jednostavno moraju napraviti', To je tvoje dijete. Možeš napraviti što želiš', 'Ne želim ovo reći, ali da to nisi sada napravila, morala bi kad-tad'

 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
20:35 18.06.2019.

I onda vi stavite takvu kravicu u clanak i ispromovirate njenu suplju glavu,dajuci drugim supljim glavama idealnu inspiraciju i primjer

MA
Mary5
22:23 18.06.2019.

Majku treba na psihijatriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije