Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borovo

Pozdrav proljeću uz devet novih modela startasica

Novi modeli Startasica
Foto: Borovo
1/5
06.04.2016.
u 18:10

Među njima je i visoki model startasica Pink Unicorn koji je poznat i po tome što se početkom ove godine našao u američkom izdanju časopisa Vogue gdje je predstavljen kao model tenisica koje će ove godine biti “in”

S prvim danima proljeća vukovarska tvrtka Borovo pripremila je kolekciju tenisica Startas za proljeće/ljeto 2016. godine. Dizajneri Borova pripremili su ukupno devet modela među kojima su dva modela visokog Startasa s već poznatim printom jednoroga i sedam modela niskog Startasa.

Svih devet modela može se pronaći u trgovinama Borova, a cijena im se kreće od 179 do 199 kuna.

Među njima je i visoki model startasica Pink Unicorn koji je poznat i po tome što se početkom ove godine našao u američkom izdanju časopisa Vogue gdje je predstavljen kao model tenisica koje će ove godine biti “in”.

Prema riječima voditeljice marketinga Borova Martine Tomljenović, nova kolekcija startasica dolazi u godini kada ovaj poznati borovski brend slavi 40 godina otkako je proizveden prvi par tih tenisica. Tomljenović podsjeća da se i dalje u izradi poznatih tenisica koriste prirodni materijali i da do konačnog proizvoda prolaze kroz 23 para ruku radnika Borova. Planira se godišnja proizvodnja od oko 40.000 komada, no taj se broj može i povećati s obzirom na to da se u pogonima u Vukovaru trenutačno radi u jednoj smjeni.

 

Dobro je znati.

Posted by Startas on 8. ožujka 2016

 

>> Startasice na TOP listi najboljih tenisica na svijetu prestižnog magazina!

>> Dizajnira se kolekcija otkačenih startasica samo za Cest iz d’Best

Komentara 1

Avatar Coldmachine
Coldmachine
20:20 06.04.2016.

3 Najcitanije rijeci u svijetu: Made In China, stavlja na trziste Borovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije