Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Pohvalili majku jer se bojala da neće voljeti svoje drugo dijete kao prvo

Iskreno je progovorila o svojim strahovima da možda neće biti sposobna voljeti drugo dijete kao prvo, a o tome je mnogo razmišljala dok je bila trudna.
10. siječnja 2019. u 13:30 1 komentara 1201 prikaza
Trudnoća
Foto: Thinkstock

Kako je biti trudna i bojati se u isto vrijeme da drugo dijete neće voljeti kao prvo, otkrila je javno na Instagram profilu britanska blogerica i majka Louise Pentland.

Aaron Long donor sperme Srela oca svog djeteta prvi put 12 godina nakon poroda i zaljubila se

Ona je objavila fotografiju na kojoj je vidljivo da je trudna, a pored nje je njena mezimica, prvorođena kćer Darcy.

Iskreno je progovorila o svojim strahovima da možda neće biti sposobna voljeti drugo dijete kao prvo, a o tome je mnogo razmišljala dok je bila trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback Friday to a photo I’ve not shared on Instagram (I know, madness!) and taken by the incredibly talented @lindablacker. . I’m thinking a lot about this time last year at the moment. Pearl was due Jan 1st so everyday was potentially my last as the ‘Mummy & Darcy Team’. . I was really anxious that I wouldn’t be able to love Pearl the same way I love Darcy, who feels just so so special to me. I didn’t want to talk about that much because I felt pregnant women were supposed to instantly gush with love for their growing babe and I was still fearful. Anyone else felt that? . Pearl was cosy in there and didn’t pop out until the 14th and mine and Darcy’s team got a brand new member. Thankfully, a mother’s heart is pretty cool because it doesn’t half with a new child but doubles instead. . Essentially, and I hope you don’t mind the bluntness here- it’s ok to be scared sh*tless that you might be a crap mum, your heart will surprise you. Ahhh. . Please do feel free to share your fears or support other women in the comments but of course be respectful and kind- you never know what kind of day someone is having xxx 👶🏼👧🏼🥰

A post shared by Louise Pentland (@louisepentland) on

 

Otkrila je da se zaista osjećala loše zbog svojih misli i strahova te da nije htjela o tome pričati jer se podrazumijeva u društvu da kao trudnica automatski osjećaš povezanost sa svojim djetetom i voliš ga bezuvjetno. 

"Je li itko od vas osjećao isti strah?"

Pearl se osjećala jako ugodno u mom trbuhu pa je umjesto 01. sijećnja 2017, na svijet došla 14. i naš je tim dobio još jednog člana. A moje srce se nije prepolovilo nego uduplalo od ljubavi. U redu je bojati se i imati osjećaj da niste dobra majka jer će vas vaše srce iznenaditi i razuvjeriti. Pozvala je i ostale majke da podijele svoja iskustva i strahove, ako su ih imale u trudnoći. 

dobro je znati Žene, jeste li jutarnji ili noćni tip? Doznajte koje su zdravije

Pogledajte i video Spašavali divokozu iz snijega

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • HRBHB:

    Mislim ono zar mi nemamo svojih prica???? Pa moramo citati o nekim ljudima sto nema veze sa nama bas nikakve