Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Pohvalili majku jer se bojala da neće voljeti svoje drugo dijete kao prvo

Trudnoća
Thinkstock
10.01.2019.
u 13:30

Iskreno je progovorila o svojim strahovima da možda neće biti sposobna voljeti drugo dijete kao prvo, a o tome je mnogo razmišljala dok je bila trudna.

Kako je biti trudna i bojati se u isto vrijeme da drugo dijete neće voljeti kao prvo, otkrila je javno na Instagram profilu britanska blogerica i majka Louise Pentland.

Ona je objavila fotografiju na kojoj je vidljivo da je trudna, a pored nje je njena mezimica, prvorođena kćer Darcy.

Iskreno je progovorila o svojim strahovima da možda neće biti sposobna voljeti drugo dijete kao prvo, a o tome je mnogo razmišljala dok je bila trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback Friday to a photo I’ve not shared on Instagram (I know, madness!) and taken by the incredibly talented @lindablacker. . I’m thinking a lot about this time last year at the moment. Pearl was due Jan 1st so everyday was potentially my last as the ‘Mummy & Darcy Team’. . I was really anxious that I wouldn’t be able to love Pearl the same way I love Darcy, who feels just so so special to me. I didn’t want to talk about that much because I felt pregnant women were supposed to instantly gush with love for their growing babe and I was still fearful. Anyone else felt that? . Pearl was cosy in there and didn’t pop out until the 14th and mine and Darcy’s team got a brand new member. Thankfully, a mother’s heart is pretty cool because it doesn’t half with a new child but doubles instead. . Essentially, and I hope you don’t mind the bluntness here- it’s ok to be scared sh*tless that you might be a crap mum, your heart will surprise you. Ahhh. . Please do feel free to share your fears or support other women in the comments but of course be respectful and kind- you never know what kind of day someone is having xxx 👶🏼👧🏼🥰

A post shared by Louise Pentland (@louisepentland) on

 

Otkrila je da se zaista osjećala loše zbog svojih misli i strahova te da nije htjela o tome pričati jer se podrazumijeva u društvu da kao trudnica automatski osjećaš povezanost sa svojim djetetom i voliš ga bezuvjetno. 

"Je li itko od vas osjećao isti strah?"

Pearl se osjećala jako ugodno u mom trbuhu pa je umjesto 01. sijećnja 2017, na svijet došla 14. i naš je tim dobio još jednog člana. A moje srce se nije prepolovilo nego uduplalo od ljubavi. U redu je bojati se i imati osjećaj da niste dobra majka jer će vas vaše srce iznenaditi i razuvjeriti. Pozvala je i ostale majke da podijele svoja iskustva i strahove, ako su ih imale u trudnoći. 

Pogledajte i video Spašavali divokozu iz snijega

 

Komentara 1

SJ
Samo ja
16:57 10.01.2019.

Mislim ono zar mi nemamo svojih prica???? Pa moramo citati o nekim ljudima sto nema veze sa nama bas nikakve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije