Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Srela oca svog djeteta prvi put 12 godina nakon poroda i zaljubila se

Alice je za svoj 11 rođendan od bake zatražila DNA test kako bi doznala tko je njen otac i rezultat je pokazao 50 posto podudarnosti  da je riječ o njenom ocu s muškarcem Aaronom Longom.
03. siječnja 2019. u 17:02 2 komentara 2973 prikaza
Aaron Long
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Jessica Share kupila je spermu nepoznatog donora iz banke sperme kako bi rodila željeno dijete. 

No, ono što nikako nije mogla ni sanjati je upravo ono što joj se dogodilo: srela je biološkog oca svog djeteta i osjetila privlačnost prema njemu.

Tuga, usamljenost iskrena ispovijest Moj bivši muž oženio je moju prijateljicu. A onda mi je i javio da će dobiti dijete...

Još neobičnije u cijeloj priči jest to što je majka djevojčice lezbijka koja je htjela dijete i bila je jedina homoseksualna majka koju je poznavala. Sa svojom partnericom odlučila je imati četvero djece i imale su imena za njih. Idući korak je bio kompliciraniji.

Iako je njena partnerica predložila njenog šogora za donora, Jessica je odustala od te ideje da za oca svog djeteta ima poznatog donora sperme, piše BBC

Odlučile su se na banku sperme i da Jessica bude majka prvog djeteta jer je kod kuće pripremala doktorat.

Odabrale su donora prosječne visine i težine, kovrčave smeđe kose i ljubitelja sporta. Naveden je kao profesionalni pisac, glazbenik i vozač taksija. 

Aaron Long | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok Foto: Facebook

Fotografiju donora nikada nisu vidjele. Jessica je zatrudnjela i rodila Alice, a kada je djevojčica imala 18 mjeseci, odlučile su se na drugo dijete. Zatražile su spermu istog donora za drugu trudnoću. 

No, kada je Alice imala tri godine, a njena sestrica godinu dana, Jessicu je ostavila supruga i otišla dalje bez pojašjenja. Djevojčice su se viđale sve dok nije Alice napunila 10 godina, a onda je bivša partnerica blokirala sve kontakte bivše supruge i njene kćeri i razdvojila djevojčice zauvijek. 

trudnica nije svejedno Žene koje su postale majke imaju veći rizik od ovih bolesti

Alice je za svoj 11 rođendan od bake zatražila DNA test kako bi doznala tko je njen otac i rezultat je pokazao 50 posto podudarnosti  da je riječ o njenom ocu s muškarcem Aaronom Longom. 

Jessica ga je odlučila potražiti, pronašla ga je na društvenoj mreži i poslala mu je poruku. Odmah je odgovorio. Nakon nekog vremena i osobnog upoznavanja, Aaron je Jessici predložio vezu, a kako je ona prije njega bila u vezi s muškarcem, Aaron ju je privukao i odlučili smo postati obitelj. Alice je sedmo Aaronovo dijete, a uskoro su upoznali i ostalu djecu s kojima se redovno viđaju i druže. 

Hm... Ovo se morate zapitati ako razmišljate da se vratite bivšem

Pogledajte i video Pokušao ukrasti bicikl ispred policijske postaje

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan