Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje pokazalo

Parovi otkrili da je rad od kuće pozitivno utjecao na njihov seksualni život; Evo u čemu je njihova tajna

Seks
Thinkstock
01.07.2020.
u 23:31

Tek njih 19,4 posto reklo je da im seksualni život pati.

Zaposlenici američke tvrtke za zapošljavanje 'SimplyHired' proveli su istraživanje na temu rada od kuće i odnosa s partnerom. Iako je nekima to teško palo jer nikada do sada nisu bili zajedno kod kuće cijeli dan, drugi kažu da im ovo savršeno odgovara i da bi voljeli nastaviti ovako raditi i nakon pandemije. 

Kako prenosi bestlifeonline.com, od ispitanika je bilo 55,3 posto muškaraca i 44,7 posto žena prosječne dobi oko 36 godina. Čak njih 42,7 otkrilo je da imaju redoviti seks, češći nego ikad prije, kod njih 19,4 seksualni život pati, a kod njih 37,8 sve je kao i prije pandemije. 

Dolazi ljeto, a celulit postaje tema broj jedan: Evo što je sve bitno u borbi protiv "narančine" kore

Mnogi ispitanici rekli su da je cijela situacija pozitivno utjecala na njihovu vezu pogotovo na seks, ali su otkrili da se to nije dogodilo samo od sebe. Njihova tajna je u nekim pravilima koja su postavili odmah kada je karantena počela.

Rasporedili su svoje obaveze, koristili slušalice tijekom sastanka putem videopoziva kako ne bi ometali onog drugog, tijekom razgovora na telefon odlazili su u drugu prostoriju, radno vrijeme su se trudili izjednačiti, a pauze su bile u isto vrijeme. Tako su jedno drugome pokazali poštovanje i nije bilo razloga za svađu, a samim time su bili u boljim odnosima i želja za seksom bila je veća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije