Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo istraživanje

Seks na prvom spoju? Dok žene u dvadesetima puno razmišljaju, starije od 30 pristaju na njega

Shutterstock
26.06.2020.
u 21:37

Kada je pravo vrijeme za seks, teško je reći. Neki ljudi odlučuju se za to već na prvom spoju, dok neki vole čekati. Ipak, u toj odluci bitan faktor su godine.

Jedno istraživanje britanskog portala datewithmate.com, provedeno je na 1171 slobodnih žena, a otkrilo je da bi trećina žena koje su starije od 30 godina pristale na seks na prvom spoju, dok one u dvadesetima puno razmišljaju. Kako prenosi Daily Mail, one bi radije pričekale do trećeg spoja.

Dolazi ljeto, a celulit postaje tema broj jedan: Evo što je sve bitno u borbi protiv "narančine" kore

Samo 12 posto žena u dobi od 24 do 27 pristalo bi spavati s osobom već na prvom susretu, a više od 53 posto čekalo bi da prođe još koje druženje. 

Tri četvrtine smatraju da je seks jako bitan faktor u vezi, a 86 posto priznaje da su se za pronalaženje partnera odlučile na opciju interneta i raznih aplikacija, nadajući se da će uskoro pronaći onog pravog. 

Osnivač portala koji je proveo istraživanje, Luke Pomaro, zaključuje: "Hoćete li spavati s nekim odmah na prvom spoju ili ćete čekati ovisi isključivo o vama. To je potpuno individualna odluka, ali upozoravamo da, kada god to odlučite napraviti, koristite zaštitu."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije