Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljavanje je fora

Odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima spašava živote

pas
Arhiva VL/PIXSELL
18.06.2010.
u 19:06

Želja organizatora i sponzora je potaknuti sugrađane na udomljavanje napuštenih životinja te odgovorno postupanje s kućnim ljubimcima.

Akcija pomoći socijalizacije i udomljavanja napuštenih životinja u Skloništu za napuštene životinje Dumovec - "Udomljavanje je fora", održat će se na Trgu bana J. Jelačića 19. lipnja od 9 do 14 sati.

Predstavit će se novi program liječenja i zaštite mačaka koje stradavaju na prometnicama Grada Zagreba potaknut činjenicom kako svakog dana deseci životinja ljudskom nebrigom stradaju ili završe na ulici.
        
Akciju „Udomljavanje je fora“ organiziraju Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo i Zoološki vrt grada Zagreba uz sponzorstvo tvrtke Nestlé Purina Pet Care. Želja organizatora i sponzora je potaknuti sugrađane na udomljavanje napuštenih životinja te odgovorno postupanje s kućnim ljubimcima. Ovom prigodom gradsko sklonište za napuštene životinje javnosti će predstaviti novi sadržaj u skloništu - prostor namijenjen privremenom smještaju mačaka. Spomenuti prostor osigurat će zbrinjavanje ranjenih mačaka s javnih površina našeg grada. Dođite i uvjerite se svojim očima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije