Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja i vizija

Obiteljska akcija: Skupili su više od 5000 božićnih darova za djecu koja nemaju

Facebook/TheSmithyFamily
24.11.2020.
u 11:30

– Sve je krenulo preko TikTok-a, gdje sam objavio da sam kupio 60 čarapa i da ću ih pokušati za drugu djecu napuniti darovima te, ako netko želi, neka mi se pridruži – rekao je tata Nick

Četveročlana obitelj Smith iz Londona zadala si je ranije ove godine zadatak da darovima napuni 60 božićnih čarapa. Kad su to napravili, Nick, partnerica Jess i njihovo dvoje djece zaključili su kako bi bilo glupo na tome stati. Do danas su sakupili više od 5000 darova u vrijednosti većoj od 50.000 funti. Dat će ih onim obiteljima koji si darove za djecu ne mogu priuštiti.

Njih četvero inače na TikTok-u imaju zajednički kanal The Smithy Family, na kojem su objavljivali sve detalje svog pokušaja da malo božićnog veselja omoguće onima kojima ono nedostaje.

Today’s donations for the @salvationarmyuk #amazing #effort #xmas #donations #amazon #winning #presents #givingback @teamwork #dreamworks #welldone A massive thank you to everyones ongoing efforts

Objavljuje ThesmithyfamilyČetvrtak, 29. listopada 2020.

– Sve je krenulo preko TikTok-a, gdje sam objavio da sam kupio 60 čarapa i da ću ih pokušati za drugu djecu napuniti darovima te, ako netko želi, neka mi se pridruži – rekao je tata Nick za portal LADbible, ne skrivajući oduševljenje što je njegov poziv pokrenuo lavinu ljudi željnih pomoći. 

– Kupljeno je već više od 5000 darova za više od 50.000 funti (oko 424.700 kn) – kaže Nick kojem su se neki javljali s jednom igračkom koju su htjeli nekome darovati, a neki i s punim skladištem, poput jedne žene koja je donirala više od 2000 potpuno novih darova.

Što trebate znati o HIV-u i gdje se možete besplatno i anonimno testirati

1/2

– Sloga među ljudima, kad nešto dobro žele napraviti, nevjerojatna je – kaže ovaj tata, napominjući kako je 2020. ipak za mnoge bila teška godina te da ni oni koji druge daruju uglavnom nemaju mnogo. Zbog toga im je, kaže, svima zahvalan i nema riječi koje bi iskazale koliko cijeni njihovu gestu. 

Darovi su inače svi novi i naručuju se preko Amazonove liste želja, pa šalju Nicku koji će ih onda proslijediti u distribucijski centar Vojske spasa. Odatle će ih, nakon što odstoje u karanteni 48 sati, slati u različite vojne podružnice – ukupno je 23 ogranka Vojske spasa u Londonu, a zatim će biti podijeljeni djeci.

So proud of every single person that has been involved so far we are aiming to get 2000 more presents with your help #xmas #charity #justgiving #yourallamazing #aming #welldone #amazing @salvationarmyuk

Objavljuje ThesmithyfamilySubota, 14. studenoga 2020.

Darovi se s Amazonove liste mogu kupovati do datuma zatvaranja 7. prosinca, pa je ovaj tata još jednom pozvao sve koji mogu pomoći da se pridruže akciji darivanja. 

Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio vrh Risnjaka u Gorskom kotaru

Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio vrh Risnjaka u Gorskom kotaru

Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio vrh Risnjaka u Gorskom kotaru VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 22. studenoga 2020.

 

Komentara 1

PL
Planer
11:48 24.11.2020.

Ovo vam je reklama za Tik-Tok.Promo članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije