Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super!

Priprema užine za posao ili školu oduzima vam puno vremena? Uz ovaj jednostavan trik više neće

Facebook
22.11.2020.
u 18:16

Jedna mama otkrila je kako uštedi vrijeme na pripremi užine za djecu - i ljudi su oduševljeni.

Priprema užine za posao ili školu većini je gubitak vremena, pogotovo roditeljima koji moraju spremiti sebe i djecu za sve dnevne obaveze. Najčešći savjet koji ćete čuti je da se pripremi večer prije, ali jedna mama iz Australije ima još bolji trik s kojim će sendviči ostati svježi iako su pripremljeni ranije.

S obzirom na to da joj tijekom tjedna uvijek nedostaje vremena, nepoznata mama koja je svoj trik podijelila u Facebook grupi Lunchbox Moms, kaže da sve sendviče pripremi ranije, a potom ih zamrzne. 

Za pripremu koristi namirnice koje se mogu zamrzavati, ali i brzo odmrznuti poput šunke, čokoladnog namaza ili maslaca od kikirikija. Kada kupuje kruh, u pekari zamoli da ga izrežu na veličinu kutije za ručak kako bi ih bez problema mogla spakirati. "Izrežu mi ih na trake i uklone koru."

Foto: Daniel Pavlić

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

"Super brzo se odmrzavaju, pa jednostavno budu svježi ujutro i idu ravno u kutiju za ručak. Osim ako ne radim, tada dobiju svježe pripremljene", kaže.

Ako nešto kruha ostane na kraju tjedna, ova mama napravi domaće krušne mrvice, prenosi The Sun.

Mnogi roditelji oduševili su se njezinom metodom koja olakšava život. "Sjajna ideja! Nikad nisam razmišljala o zamrzavanju sendviča", napisala je jedna mama.

Foto: Daniel Pavlić

Foto: Daniel Pavlić

Platio gotovo sto kuna za sendvič sa šunkom, ali iznenadio se kada je vidio što mu je servirano:

1/1

Komentara 3

DU
Deleted user
18:57 22.11.2020.

A u ona mračna vremena, gablec u školi, tete serviraju....malci za stolom, malo veći na stojećki za visokim stolovima, pospreme za sob om i mir božji...čaj, mlijeko, salama, pekmez, paštete, riža na mlijeku...

DG
dana11042004@gmail.com
07:03 23.11.2020.

Meni nije jasno da ona ne može djeci ujutro pripremiti svježe sendviče! Nek digne guzicu sat vremena ranije i sve će stići! Ti Amerikanci su pravi gotovani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije