Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Neprestano imam seksualne maštarije o svom bivšem dečku, kako da prestanem?'

shutterstock
29.11.2021.
u 19:35

Iako je u sretnoj vezi s novim dečkom, stalno ima maštarije o seksu s bivšim i boji se da će to pokvariti njihovu vezu

- Neprestano imam seksualne snove o svom bivšem i to me stvarno uznemiruje. Bila sam s njim dvije godine, a onda smo bili prijatelji s povlasticama još godinu dana - napisala je jedna žena za The Sun.

Nije ga uopće vidjela otkako je započela vezu s novim dečkom, s kojim je  već četiri godine. Njezin bivši dečko je bio vrlo pustolovan seksualno i otkrio joj mnogo različitih iskustava.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Imam veliki seksualni nagon pa i ove neželjene snove. A moj dečko boji se imati seks sa mnom jer se brine da ću ostati trudna - nastavila je.

- Kako je vaš dečko oprezan i vaš seksualni nagon je povećan, vjerojatno se vaša podsvijest okreće vašem bivšem, koji je veoma seksualno aktivan. Razgovarajte sa svojim dečkom o drugim mogućnostima kontracepcije i recite mu koliko vam nedostaje seks - odgovorila joj je Deidre.

[DOBRE VIJESTI] "U braku smo 52 godine! Za sreću ne treba puno." "Dobio sam praunuku, ima 13 mjeseci!" "Imam predivnog psa, promijenio mi je život milijun posto!" ❤👏

Komentara 1

MO
montello
11:50 30.11.2021.

Ocito ga jos volis on tebe ne bjezi od bivsih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije