Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubav

Baka (81) udala se za muškarca (36) pa otkrila kako im izgleda život: 'Nosi me po stepenicama, reže mi nokte...'

Facebook/Iris Jones
28.11.2021.
u 20:24

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Iris Jones (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u studenome prošle godine nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku. Otišla je Mohamedu u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put te vjenčati, a od tada Iris redovito iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, kako piše The Sun.

U jednoj objavi na Facebooku Iris je otkrila što njoj znači ljubav te pružila uvid u njezin suživot s Mohamedom. 

Ljubav cvjeta i u ZOO-u: Lav Leo ima harem, leopard Tadzik se oženio, a tapir Robi obožava čvenkove

1/7

"Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu", napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed ovog su proljeća bili prisiljen biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živjeti u Velikoj Britaniji. Budući da nije bila sigurna kada će se ponovno vidjeti, Iris je tada rekla da im odvojenost teško pada.

– Imam dane kada cijelo vrijeme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi odvjetnici to znaju – ispričala je.

Mohamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopće upoznao svoju suprugu. – Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu – rekao je.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
20:56 28.11.2021.

Ljubav na djelu... Molim cijenjeno uredništvo mojeg omiljenog portala da izvijesti o nastavku ove priče nakon što Mohamed dobije državljanstvo UK (ili barem useljeničku vizu)...

SC
schwertransport
20:49 28.11.2021.

Pa ovo treba da se iznosi preko praga a ne da se unosi🤔

AN
ante555
21:49 28.11.2021.

Mohamed ostvario svoj cilj, a mozda se dobro i udao, a ova ce brzo alahu nije ni svjesna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije